HyperX Cloud 3S Wireless vs Razer Kraken V3 Pro

• Konuyu başlatan KNT1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 374
Kullanmadığımdan yorum yapmayayım hocam. Mikrofon olarak daha iyi olduğuna eminim ama. @Edmond_Dantes hocam biliyordur belki.
Benim de bildiğim bu sadece 😂 HS80 ve HS80MAX zaten piyasadaki en iyi mikrofonu olan ürünler. Cloud 3 daha iyi deniyor ama ses olarak HS80 den. S modelinin ne farkı var ki bilmiyorum şarj süresi arttı ve bluetooth geldi sadece diye biliyordum ben.

Benim de bildiğim bu sadece 😂 HS80 ve HS80MAX zaten piyasadaki en iyi mikrofonu olan ürünler de. Cloud 3 daha iyi deniyor ama ses olarak HS80 den. S modelinin ne farkı var ki bilmiyorum şarj süresi arttı ve bluetooth geldi sadece diye biliyordum ben.

Hocam yukarda sormuştum ama görmediniz galiba. Pelta fiyatına Pelta’dan iyi ne var ?

Bence Razer alma her zaman yazilimsal bir problemle karsilastim ve hepsini Logitech ile degistirdim, şu an Logitech X2 Lightspeed kullanıyorum 1 senedir memnunum gayet.

Bence Razer alma her zaman yazilimsal bir problemle karsilastim ve hepsini Logitech ile degistirdim, şu an Logitech X2 Lightspeed kullanıyorum 1 senedir memnunum gayet.
Hocam yabancı forumlarda falan G Pro X2 ile zaten karşılaştırıyorlar Cloud 3S modelini daha iyi diyen bile var

Benim de bildiğim bu sadece 😂 HS80 ve HS80MAX zaten piyasadaki en iyi mikrofonu olan ürünler. Cloud 3 daha iyi deniyor ama ses olarak HS80 den. S modelinin ne farkı var ki bilmiyorum şarj süresi arttı ve bluetooth geldi sadece diye biliyordum ben.
Hocam genel olarak Bass ve Tizlerde baya iyileştirmeler yapılmış ek olarak EQ ayarlama BT şarj süresi artti dediginiz gibi

Ben yok diye biliyorum.
Hocam Pelta yerine bu tercih edilir mi?

Hocam yabancı forumlarda falan G PRO X2 ile zaten karşılaştırıyorlar Cloud 3S modelini daha iyi diyen bile var

Hocam genel olarak Bass ve Tizlerde bayağı iyileştirmeler yapılmış ek olarak EQ ayarlama BT şarj süresi artti dediginiz gibi

Hocam Pelta yerine bu tercih edilir mi?

Eski Cloud 2 vardı bende gayet iyiydi ama söylenilenlere göre el değiştirdikten sonra bozdu.

Hocam yukarda sormuştum ama görmediniz galiba. Pelta fiyatına Pelta’dan iyi ne var ?
Ben daha ucuza Cloud 3’ün daha iyi olduğu düşüncesindeyim. Pelta’yı daha iyi bulan ilk kez sizi gördüm. Hatta nova5 den de iyi bence cloud3 ama çoğu kişi nova5 daha iyi diyor.
Ben başta cloud 3 ü hiç sevmedim. O zamanlar dolby 40 lira idi onu aldım eq yaptım diğerleri bimin getirdiği polosmart kulaklık gibi geliyor. 😂 (abarttım tabi )

Ben daha ucuza Cloud 3’ün daha iyi olduğu düşüncesindeyim. Pelta’yı daha iyi bulan ilk kez sizi gördüm. Hatta nova5 den de iyi bence cloud3 ama çoğu kişi nova5 daha iyi diyor.

Yok hocam tek ben değilim ya. Sosyal'de Pelta çok seviliyor ve övülüyor. Siz beğenmedim atıp, amatörce diyince de çok şaşırdım zaten. Cloud 3 incelemelerinde de EQ ayarı yapmadan hiçbir ses duyulmadığını söylüyorlar. Ondan tavsiye etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı