HyperX Cloud Alpha alınmalı mı?

BAZiNGA!

Decapat
Selamlar, bu kulaklığı kullanan arkadaşlar kulaklığın konforu konusunda bilgi verebilirler mi? İnternette yaptığım araştırmalarda kulak kepçesinin kulaklık sürücüsüne temas ettiğinden dolayı kulak ağrısı çekenlerin sayısının bir hayli fazla olduğu.. Benim kulağım da biraz büyük sıkıntı yaşar mıyım onu merak ediyorum.

Yorumları bekliyorum. Ona göre sipariş geçeceğim..İyi forumlar

Tam konfor istiyorsan Steelseries Arctis'e yöneleceksin. Eğer performans ve az da konfor olsun diyorsan HyperX Cloud'lara yönelebilirsin.

Herkesin kafa yapısı farklıdır bir kulaklık birilerini rahatsız ederken birilerini rahatsız etmeyebilir. HyperX'ta rahatsız olan sayısı çok az.

Asus Rog Delta ürününe bakabilirsiniz alternatif olarak. Kulak yapısı değişik ona dikkat etmek gerekiyor ek olarak alacağınız yerde sitede iade alıp almadığını kontrol edin bazıları açılmış kutuyu hijyen kuralları gereği iade almıyorlar beğenmezseniz elinizde kalmasın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı