HyperX Cloud 2,Logitech G433 ve HyperX Cloud Alpha mı alınmalı?

Teşekkürler hocam cevabınız için.Çoğu kişi de yerden yere vuruyor bu modeli.Açıkçası kafam karıştı biraz.
Yerden yere mi vuruyor? Cloud 2 zevkle müzik dinlediğim en iyi kulaklıklardan birtanesi o fiyat bandında🙂 Al, asla pişman olmazsın bu yazdığım aklına gelir.

Logitech G433 genel anlamda diğerleriyle yarışacak bir kulaklık. Ses kalitesi açısından bir tık aşağıda. Tasarım konusunda tatmin edici. Kullanım kolaylığı ayrı bir güzel. Yinede paket içeriği ve farklı cihazlara bağlanabilirlik istiyorsan sana göre diyebilirim. Bir de tabii ki yazılımı çok iyi. Eğer konsol ile kullanmayacak isen almanı tavsiye etmem. Parayı diğerlerine yatır.

Kusura bakmayın hortlatıyorum ama sizce Cloud 2 mi almalıyım yoksa G433 mü?

Kusura bakmayın hortlatıyorum ama sizce Cloud 2 mi almalıyım yoksa G433 mü?
Yazımda da gördüğün gibi kullanıma göre değişir. Bana kalırsa bilgisayarda kullanacaksam Cloud 2 alırım. Ama terletme gibi sorunları varmış herhalde bu gibi detaylara önem verin ve araştırın. G433'e gelecek olursak yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sevmediğim yönlerini sayarsak sadece şunu diyebilirim, mikrofon takıp çıkardığım yer zamanla bir tık gevşeme yaşayabiliyor. Gözle göremezsin sadece ben çok fazla bağırmamak ve kapı zilini duymak için yazılımdan yan ton ayarını açıyorum. O sırada mikrofonun takılma yerinde oynama sesini alıyordum. Yan ton ne diye soracak olursan kendi konuşma sesini kulaklık sana veriyor. Yani ortamda olan şeylerin seslerini kulaklığa veriyor diyebilirim. Kötü yanı başka rastlamadım ancak şunu belki kötü yan olarak ekleyebilirim, kulaklık vidalı bir yapıda o yüzden kulağımdayken kulak ayarıma göre sağa sola döndürürken sesler falan geliyor. Bu saydıklarımı ne kadar takarsan bilmiyorum benim yaşadığım ufak çaplı sinir bozucu sıkıntılar bunlar. Çok uzun saatler kullanacağınız için en ufak ayrıntıya kadar önem vermenizi öneriyorum. Surround sesi gerçekten güzel ve tatmin edici. Yazılımı kullanışlı zaten Logitech bu konuda iyi işler yapıyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı