HyperX Cloud Alpha için AMP önerisi

Expeleviosa14

Hectopat
Daha fazla  
Bir oyuncu kulaklığı almaya karar verdim ve şu an Hyperx Cloud Alpha düşünüyorum. Ama forumlarda çoğu insan AMP gerekli olduğundan bahsetmiş. Benim de AMP için çok bütçem yok. Amazon'da da HyperX USB AMP buldum. Bu AMP yeterli olacak mıdır yoksa başka bir şey mi bakayım? Ayrıca bende Logitech G430'dan kalma USB ses kartı var. O işe yarar mı? Teşekkürler.

Bir de hala kulaklık önerilerine açığım. Amazon'dan 100 dolar bandında bana bir kulaklık önerebilirsiniz. Ürün direkt olarak Amerika'dan geleceği için kargo ücreti sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
65 Ω bir kulaklığa AMP almanıza gerek yok. Anakartınız da önemli burada tabii, belirtirseniz daha kesin bir şey söyleyebiliriz.

Cloud Alpha pek stoklarda bulunmuyor 600 TL civarına bulabiliyorsanız direk alın, Arctis 5 ise önermiyorum Arctis 3'den hiçbir farkı yok donanım olarak.
Şakamı yapıyorsunuz ? Arctis 3 kendi 7.1 sistemini kullanıyor Arctis 5 ise DTS 7.1 kullanıyor. Sürücü sürmleri olsun birçok farklılık var. Bütün inceleme sitelerindede " Best 99$ Gaming Headset " olarak öneriliyor.

Şakamı yapıyorsunuz ? Arctis 3 kendi 7.1 sistemini kullanıyor Arctis 5 ise DTS 7.1 kullanıyor. Sürücü sürmleri olsun birçok farklılık var. Bütün inceleme sitelerindede " Best 99$ Gaming Headset " olarak öneriliyor.
Tamamen aynı sürücüleri kullanıyorlar, birinin ucunda USB ses kartı var. Biri Steelseries'in kendi 7.1 simülesini kullanıyor diğeri DTS kullanıyor. Biri sanal diğeri gerçek 7.1'miş gibi lanse etmenin manası yok.

Best Gaming Headsets 2018

Best under $100 : Cloud Alpha

Best gaming headset 2018 | PC Gamer

Cloud Alpha burada körün bile koklayarak yapabileceği bir tercih. Bu fiyat aralığında GSP 300 ve Cloud Alpha dışında hiçbir ürünün lafı bile edilmemeli. Arctis 5 parasını hak etmeyen bir kulaklık kendiniz kullanıyorsunuz diye savunmaktan vazgeçin.

Ayrıca ortaya bir şey atıyorsanız da kaynak gösterin.

Tamamen aynı sürücüleri kullanıyorlar, birinin ucunda USB ses kartı var. Biri Steelseries'in kendi 7.1 simülesini kullanıyor diğeri DTS kullanıyor. Biri sanal diğeri gerçek 7.1'miş gibi lanse etmenin manası yok.

Best Gaming Headsets 2018

Best under $100 : Cloud Alpha

Best gaming headset 2018 | PC Gamer

Cloud Alpha burada körün bile koklayarak yapabileceği bir tercih. Bu fiyat aralığında GSP 300 ve Cloud Alpha dışında hiçbir ürünün lafı bile edilmemeli. Arctis 5 parasını hak etmeyen bir kulaklık kendiniz kullanıyorsunuz diye savunmaktan vazgeçin.

Ayrıca ortaya bir şey atıyorsanız da kaynak gösterin.
Bence siz kullanıyorsunuz diye savunmaktan vazgeçin.

https://gizmodo.com/the-best-gaming-headphones-under-100-1825254643

Attığınız kaynağa bir baksaydınız keşke, orada da "Audio Quality" bölümünü okusaydınız keşke. Konfor kısmında da emin olun Cloud Alpha Arctis serisi kadar konforlu bir kulaklık.

Ayrıca Cloud Alpha kullanmıyorum, hiçbir şeyin fanı da değilim sizin gibi. Hangi ürünü uyguna bulursam onu tercih ediyorum. Fanboyluğun kimseye faydası yok.

Daha neyi savunduğunu bilmeyen bir SteelSeries fanboyusunuz, sizinle daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum.

Attığınız kaynağa bir baksaydınız keşke, orada da "Audio Quality" bölümünü okusaydınız keşke. Konfor kısmında da emin olun Cloud Alpha Arctis serisi kadar konforlu bir kulaklık.

Ayrıca Cloud Alpha kullanmıyorum, hiçbir şeyin fanı da değilim sizin gibi. Hangi ürünü uyguna bulursam onu tercih ediyorum. Fanboyluğun kimseye faydası yok.

Daha neyi savunduğunu bilmeyen bir SteelSeries fanboyusunuz, sizinle daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum.
Ben fanboy değilim. Videoyu izlerseniz kazananın kim oldunu gösteriyor.

Fanboy veya değil sonuç olarak Cloud Alpha dediğimiz kulaklık Arctis 5 den daha iyi bir kulaklık dostum savunman yanlış. Arctis 5 güzel bir kulaklık olabilir ama Alpha daha üstün bir model. Sürücülere gelince de sürücüleri aynı 2 farkı var biri RGB aydınlatması olup ayrı olarak ses kartı olmasıdır. Bilmiyor olabilirsiniz ama bilen adama karşı cephe almayın fanboysunuz diyerek.

Not; Doğru düzgün yerler Best 100$ gaming headset adında Arctis 5 önermez.

65 Ω bir kulaklığa AMP almanıza gerek yok. Anakartınız da önemli burada tabii, belirtirseniz daha kesin bir şey söyleyebiliriz.

Cloud Alpha pek stoklarda bulunmuyor 600 TL civarına bulabiliyorsanız direk alın, Arctis 5 ise önermiyorum Arctis 3'den hiçbir farkı yok donanım olarak.
Bilgisayarım Hp-Omen ce002-nt anakart modelini bilmiyorum maalesef.
Cloud Alpha'yı ise Amazon'dan alacağım. Hatta 30 dolar daha ekleyerek Sennheiser Game One'ı almayı düşünüyorum. Peki Game One ile belirttiğim amp lerde güzel bir ses alabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı