HyperX Cloud Alpha s vs. Cloud 2

Tournament Edition kulaklığının sürücüsünü indirince oyunlarda drop yapıyor diye okumuştum bir yerde. O yüzden de buna geçmek istemiyorum. Verilen bilgi ne kadar doğrudur bilemem.

Küçük bir yazılım yüzünden oyun drop yemez. Bir yerde sistem zorlanır girer. Bu ürünü kullanan arkadaşlarımda 0 drop ile oynuyor oyunlarını.

4 GB RAM olmadığı sürece sorun olmaz merak etmeyin.

Benzer sürücü v2'de var ve ben kullanıyorum. 1 FPS bile kayıp yaşamadım. Eğer RAM'in 4 GB falansa arka planda her türlü yazılım sorun oluşturabilir.

Hocam eğer üründen memnun kalmazsam iade için Amazon hariç diğer siteler hijyen diyerek iade almıyorlar. O yüzden de aslında deneyip almak istiyorum 2. el olarak.

Hocam eğer üründen memnun kalmazsam iade için Amazon hariç diğer siteler hijyen diyerek iade almıyorlar. O yüzden de aslında deneyip almak istiyorum 2. el olarak.
Bu satıcılar sorun çıkarmaz.

Bu satıcılar sorun çıkarmaz.

Dostum peki Cloud 2 de CS:GO gibi oyunlarda ayak sesleri vs. iyi geliyordu. Bu kulaklığın performansı nasıldır? Müzik falan pek dinlemem tek istediğim beni uzun yıllar götürmesi ve oyunlarda çok iyi olması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı