HyperX Cloud Alpha s vs Logitech G Pro

vasmusen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar baslıkta kı ıkı kulaklık arasında kaldım. Alpha sın fıyatı 999TL g Pro'nun ıste 850TL Wireless kulaklık cok ıstıyordum fakat HyperX'ın indirimiyle Alpha s cok kafamı karıstı. Genellıkle oyun oynuyorum. Cok fazla muzık dınlemıyorum PC basında. Oynadıgım oyunlar genellıkle CS:GO gıbı ses kasılması gereken oyunlar. Herhangı bir tavsıyesı olan varsa cok sevınırım. Iyı forumlar.

Arkadaslar baslıkta kı ıkı kulaklık arasında kaldım. Alpha sın fıyatı 999TL g Pro'nun ıste 850TL Wireless kulaklık cok ıstıyordum fakat HyperX'ın indirimiyle Alpha s cok kafamı karıstı. Genellıkle oyun oynuyorum. Cok fazla muzık dınlemıyorum PC basında. Oynadıgım oyunlar genellıkle CS:GO gıbı ses kasılması gereken oyunlar. Herhangı bir tavsıyesı olan varsa cok sevınırım. Iyı forumlar.

Arkadaşım ben de Alpha s alma niyetim var fakat forumda okuduklarıma göre ses azalması problem varmış

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı