HyperX Cloud Core 7.1 vs Razer BlackShark v2X

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle daha 2 güne kadar JBL 560BT'yi kullanıyordum. Kendisinden çok memnundum ses kalitesi, şarjı, taşınabilirliği vs olarak fakat nedense sağ kulağı çıktı ve şu an kullanılamaz halde. Bende forumlarda 1500-2000 arası bütçelerde araştırmalar sonucu çoğu öneride linkteki 2 kulaklığı buldum fakat şimdi de ses kartı/anakart olayı çıktı:') ben Acer Nitro 16 4070 modelini alacağım yakında ve sanırım dtsx diye bir sürücü kullanıyormuş. Anladığım kadarıyla HyperX Cloud Core 7.1 kendi ses kartıyla geliyormuş. Kulaklıklardan anlayanlar yardımcı olursa memnun olurum. Amacım hem tatmin edici bir ses kalitesi hem de ayak sesi kasabileceğim ve olabiliyorsa kablosuz bir kulaklık bulmak.

Örneğim amazonda satılan HyperX DTS yazanlar 7.1 aparatı ile gelmiyor.

Öte yandan oyunlarda Cloud 2 kullanıyorum. 20 küsür senedir müzik ve dijital kayıt işleri ile ilgileniyorum. Sanal 7.1 kadar abartılan bir şey ben görmedim. Youtubedaki sözde incelemelerde kumandanın üstünden 7.1 açıp, "waooowww çok iyi yhaaa, inanılmaz bişii ağğbii, yok böle bişii yhaa" diyen iki gram beyni olmayan youtuber artıklarına inanmayın. Hiçbir işe yaradığı yok.

Örneğim amazonda satılan HyperX DTS yazanlar 7.1 aparatı ile gelmiyor.

Öte yandan oyunlarda Cloud 2 kullanıyorum. 20 küsür senedir müzik ve dijital kayıt işleri ile ilgileniyorum. Sanal 7.1 kadar abartılan bir şey ben görmedim. Youtubedaki sözde incelemelerde kumandanın üstünden 7.1 açıp, "waooowww çok iyi yhaaa, inanılmaz bişii ağğbii, yok böle bişii yhaa" diyen iki gram beyni olmayan youtuber artıklarına inanmayın. Hiçbir işe yaradığı yok.
Teşekkür ederim hocam cloud 2 midir öneriniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı