HyperX Cloud Core Wireless alınır mı?

Yaklaşık 2 yıldır aktif olarak HyperX Cloud Alpha kullanıyorum. Artık kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyorum, biraz araştırdım ve en uygun fiyatlı olarak Cloud Core Wireless'i bulabildim. Cloud Alpha ile Cloud Core Wireless arasında çok fark var mıdır? Alpha'dan Core'a geçersem performans anlamında tatmin eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçede kablosuz olarak alternatif yok. Medimarkt gibi yerlerde 1800TL olduğunu da düşünürsek alınır.

Peki Cloud Alpha mı daha iyidir bu mu? Yüksek ihtimalle Alpha bir tık daha iyidir ancak arada çok bir fark olur mu? Alpha'dan Core'a geçmeye değer mi?
Malzeme kalitesi ve mikrofon olarak daha iyi, donanım olarak aynı. Bir de 7.1 ses kartı yok, DTS uygulaması üzerinden ses desteği var. Ben de araştırarak aldım, teslim edilmesini bekliyorum.

Peki Cloud Alpha mı daha iyidir bu mu? Yüksek ihtimalle Alpha bir tık daha iyidir ancak arada çok bir fark olur mu? Alpha'dan Core'a geçmeye değer mi?
fiyat olarak Core<2<alpha. Üstüne kablosuz model olduğunu da düşünürsek illaha ki fark olacaktır.

Malzeme kalitesi olarak en iyisi Alpha, en düşüğü Core. En düşüğü dediğimiz Core'un kalitesi bile ülkenin %80'ine fazla gelir haldeyken çok da dert etmeyin. Sanırım Amazon'da 1100TL olduğu için düşünüyorsunuz. Normal fiyatı (1700-1800TL) üzerinden konuşuyor olsaydık kesinlikle değmezdi, bu paraya kaçırılmaz fırsat olduğunu düşünüyorum. Alpha'nın kozmetik durumu iyiyse satarsınız, neredeyse bedavaya Wireless kulaklık almış olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı