HyperX Cloud Core Wireless (DTS) nasıldır?

Kullanan dostlar nasıl kulaklık. Şu an 1500 TL alınır mı?
Yorumlarınız nedir merak ediyorum.

Biz arkadaşıma aldık. Konuyu açtığımızdan beri kullanıyor memnun. Tek eksi yönü mikrofonu olabilir. YouTube'da incelemelerine, testlerine bakarsanız nasıl ses verdiğini görebilirsiniz. Çok çok kötü değil ama ortalamanın altında bir mikrofon kalitesi var. 1500₺'ye değer mi veya alternatifleri neler bilmiyorum.

O fiyat bandında alabileceğin en iyi model diyebilirim. Bu arkadaşın incelemesini de izlemeni tavsiye ederim, yararlı bir video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanıyorum bu modeli. Ses konusunda iyi. Dikkat edilmesi gereken nokta kafa bandı genişliği. Ben son ayarda kullanıyorum. Biraz kafamız geniş. Deneyerek alınması iyi olur.

Kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim. Aşağıda yazdıklarımı da bilmende fayda var.

Dongle ile bağlanıyorsun. (Bluetooth bağlantısı yok.)
Şarj göstergesi gösteren herhangi bir yazılım yok göremiyorsun.
(Şarjı 20 + üzerinde gidiyor çok iyi..)
Şarj kablosu çok kısa.

Not: Alırsanız Microsoft Store de bulunan DTS Headphone X(ücretsiz) uygulaması ile lisans yapmayı unutmayın.

O fiyat bandında alabileceğin en iyi model diyebilirim. Bu arkadaşın incelemesini de izlemeni tavsiye ederim, yararlı bir video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan anladığım tek şey "GERÇEKTEN" bla bla bla... pek yararlı gelmedi bana bu video.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı