- Makaleler
- 2
Bu dediğinizi yaşadım.Cloud2'nin 7.1'i zaten bozuk, adam soldan gelince sesi sağa veriyor falan zaten sanal 7.1 boş özellik, stereo daha iyi.
Bu dediğinizi yaşadım.Cloud2'nin 7.1'i zaten bozuk, adam soldan gelince sesi sağa veriyor falan zaten sanal 7.1 boş özellik, stereo daha iyi.
Kardeşim ben alırken 600 liraya böyle bir özellikte kulaklık yoktu. Ayrıca Corsair, Cloud serilerinin mikrofonlarını ile Arctis 5-7 olanların farkını hiç gördün mü? Tasarım ve malzeme kalitesi olarak çok da güzel.Arctis 1'den bahsederken 'Arctis 1 zaten tövbe estagfurullah' diyerek dip not gectim, hazır Arctis'ten bahsediyorken 1'e de degindim sadece.
Arctis 5'i alamayıp kötülemenin ne anlamı var diyorsunuz da farkettiyseniz 'İşte bu yüzden Arctis 3 ve 5 segmentinin en iyisi' demissiniz, ikiside hic f/p değil.
Hım şimdi de kıvırıp 'ben alırken 600 liraya böyle bir özellikte kulaklık yoktu' demek iyimis. Şuandan bahsediyoruz öyle degil mi? İyi günler. Kulaklıgınız hayırlı olsun. Ha bu arada mikrofonun önemi>öbür önemli seyler evet.Kardeşim ben alırken 600 liraya böyle bir özellikte kulaklık yoktu. Ayrıca Corsair, Cloud serilerinin mikrofonlarını ile Arctis 5-7 olanların farkını hiç gördün mü? Tasarım ve malzeme kalitesi olarak çok da güzel.
Kedi uzanamadığı ciğere mındar diyor maalesef. Alıp kullansaydınız hak verirdiniz.
Ben yayın ve video içerik üretiyorum. Kafan kadar mikrofonların kalitesine benzer birisini parmak ucuna sıkıştırmışlar. Ses kasma olarak zaten DTS V2'nin performansı fevkalade. Anlayacağınız demek ki sizinle tartışmak istemiyorumdur. Kullanıp bak mesela senin modelin iyi kötü yanları şu ama tercih meselesi diyemiyorsun. Tek dediğin şey pahalı. Adam akıllı açıklama yapamıyorsun çünkü kulaklığın fiyatı dışında kötü yanı yok. Zaten böyle bir kulaklık için de fiyat normal. İndirimde 1K TL civarına düşüyor. Günün birinde inşallah paran olur da deneyimleme şansın olur.Hım şimdi de kıvırıp 'ben alırken 600 liraya böyle bir özellikte kulaklık yoktu' demek iyimis. Şuandan bahsediyoruz öyle degil mi? İyi günler. Kulaklıgınız hayırlı olsun. Ha bu arada mikrofonun önemi>öbür önemli seyler evet.
Daha önce Arctis 3 kullandım, ses yongam kötü oldugu icin kötü performans aldım. Ses kasması iyiydi, driver'ı yoktu, pedlerin izolasyonu çok kötüydü. Güzel kulaklıklar ama fiyatına degmez. Tek dedigim F/P olarak kötüler.Ben yayın ve video içerik üretiyorum. Kafan kadar mikrofonların kalitesine benzer birisini parmak ucuna sıkıştırmışlar. Ses kasma olarak zaten DTS V2'nin performansı fevkalade. Anlayacağınız demek ki sizinle tartışmak istemiyorumdur. Kullanıp bak mesela senin modelin iyi kötü yanları şu ama tercih meselesi diyemiyorsun. Tek dediğin şey pahalı. Adam akıllı açıklama yapamıyorsun çünkü kulaklığın fiyatı dışında kötü yanı yok. Zaten böyle bir kulaklık için de fiyat normal. İndirimde 1K TL civarına düşüyor. Günün birinde inşallah paran olur da deneyimleme şansın olur.
G433 aldım daha iyiydi ama bu kadar reklam olmadığı için satışı düşüktü. Özellikleri ve yazılımı da daha iyi isterseniz bakın. Arctis 7 almadıkça anlamı yok kullanınca anlaşılıyor.Kardeşim ben alırken 600 liraya böyle bir özellikte kulaklık yoktu. Ayrıca Corsair, Cloud serilerinin mikrofonlarını ile Arctis 5-7 olanların farkını hiç gördün mü? Tasarım ve malzeme kalitesi olarak çok da güzel.
Kedi uzanamadığı ciğere mındar diyor maalesef. Alıp kullansaydınız hak verirdiniz.
Void'in mikrofonu yeterince iyiydi. Arctis serisi aşırı tiz çıkartıyor sesi. 2-3 arkadaşım kullanıyor normalde bankta otururken sesleri bankı titretir. G433 kullanırken mikrofon takıp çıkartılabiliyordu ve özel yalıtımı vardı. C2'nin ucuna sadece bir sünger atıp sesi filtrelemişler. Aklınıza gelebilecek en dandik kulaklıktan en pahalısına kadar kullandım. Aslında insanlarında suçu yok cidden iyi kulaklık kullanmadıkları için aradaki farkı anlayamıyorlar.Kardeşim ben alırken 600 liraya böyle bir özellikte kulaklık yoktu. Ayrıca Corsair, Cloud serilerinin mikrofonlarını ile Arctis 5-7 olanların farkını hiç gördün mü? Tasarım ve malzeme kalitesi olarak çok da güzel.
G433 kullanmıstım, asırı terletiyordu ve dip ses çok fazlaydı. Delikli sünger şeyini görmedim. Farklı bir evrenden mi geliyorsunuz acaba, cloud2'nin yedek pedlerinin falan verilmedigi, g433'ün ekstradan ped verdigi bir evrenAynı zamanda G433'te alcantara ve delikli sünger veriyor, kafanın üstüne temas eden bölge de delikli sünger. Kısacası sıfır terleme ve maksimum konfor. C2'nin uzatması aşırı kısa kocaman kafası olan adama hiç olmaz demek bu. Tasarım olarak da komple kumaş kaplı. Günlük kulaklık olarak kullanmak için ise mikrofonlu telefon aux kablosu var. C2 bulunmaz hint kumaşı değil.
Dip ses dediğin yazılımdan yan sesi kapatınca düzeliyor. Düzelmiyorsa kulaklığında bir sorun vardır aşağı yukarı 3 sene kullandım kulaklığı bir sorun yoktu. G433 alcantara ped veriyor kutu içinde bulabilirsiniz. Normalde eli çok terleyen bir insanım vücutta hafif sıcak bile olsa daha beter oluyor ama hiç terletmedi G433. Umarım aynı kulaklığı kullanmışızdır.G433 kullanmıstım, asırı terletiyordu ve dip ses çok fazlaydı. Delikli sünger şeyini görmedim. Farklı bir evrenden mi geliyorsunuz acaba, cloud2'nin yedek pedlerinin falan verilmedigi, g433'ün ekstradan ped verdigi bir evren![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.