HyperX Cloud II alınır mı?

Bütçe
950-1000

warrior2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Cloud 2 almayı düşünüyorum. Kaliteli olduğunu biliyorum fakat 950 TL bütçeye Cloud 2'den iyi kulaklık alınıp alınmayacağını merak ettim.

ben corsair hs35 kullanıyorum, bir süre kullandıktan sonra, int kafede cloud 2 taktım ve daha kötü olduğunu farkettim. Ya da alıştığım için de öyle gelmiş olabilir bilemiyorum not olarak kalsın burada

Ben de HyperX Cloud 2 mevcut.
Abartıldığını aldıktan sonra anladım. :)

Şu konuda sonlara doğru olan konuşmalarımıza bakabilirsin bir arkadaşla.
Daha yeni konuştuk.
İkimizde HyperX Cloud 2 kulaklık satın almış kişileriz.

Ben de HyperX Cloud 2 mevcut.
Abartıldığını aldıktan sonra anladım. :)

Şu konuda sonlara doğru olan konuşmalarımıza bakabilirsin bir arkadaşla.
Daha yeni konuştuk.
İkimizde HyperX Cloud 2 kulaklık satın almış kişileriz.

Bende bu ay içinde aldım. Gerçekten çok abartmışlar kulaklığı. Önce bütün ayarlarını kapatıp stereo moduna almadan hiçbir şekilde FPS'den oyuncuların yer tespitini yapamadım. (Kesinlikle 7.1 devre dışı bırakılması lazım oyun oynarken.) Sonra yanında yolladıkları ses kartının benim bilgisayarımdaki dahili karttan daha kalitesiz olduğunu fark ettim aradan çıkardım. Şimdi dolabımın üstünde kutusunda duruyor. Cidden hayal kırıklığına uğradım. Kullanırken sadece sesten çok rahat yerlerini anlayabilirim diye zannediyordum. Öyle ahım şahımda bir müzik kaliteside yok. Kulak içi kulaklıklar (Apple 200 TL) müzik olarak daha iyi. Önceki kulaklığım Logitech G332 hala duruyor kendisi. Çok soyulduğu için almıştım. (Dolby Access'i satın aldım. DTX vardı zaten Full sürümü bilgisayarla geliyordu. Peace yazılımı ile özel ayar yapmayı bile denedim.) Oyun olarak Valorant oynuyorum. Orada denedim kulaklığı.
HyperX ekolyzer ayarı.jpg

Son düzenleme:
Bende bu ay içinde aldım. Gerçekten çok abartmışlar kulaklığı. Önce bütün ayarlarını kapatıp stereo moduna almadan hiçbir şekilde FPS'den oyuncuların yer tespitini yapamadım. (Kesinlikle 7.1 devre dışı bırakılması lazım oyun oynarken.) Sonra yanında yolladıkları ses kartının benim bilgisayarımdaki dahili karttan daha kalitesiz olduğunu fark ettim aradan çıkardım. Şimdi dolabımın üstünde kutusunda duruyor. Cidden hayal kırıklığına uğradım. Alınca Sadece sesten çok rahat yerlerini anlayabilirim diye zannediyordum. Öyle ahım şahımda bir müzik kaliteside yok. Kulak içi kulaklıklar (Apple 200 TL) müzik olarak daha iyi. Önceki kulaklığım Logitech G332 idi hala duruyor kendisi. Çok soyulduğu için almıştım. (Dolby Access'i satın aldım. DTX vardı zaten Full sürümü bilgisayarla geliyordu. Peace yazılımı ile özel ayar yapmayı bile denedim.) Oyun olarak Valorant oynuyorum. Orada denedim kulaklığı.
Ben de valorant oynuyorum.
Yoksa benimde mi ses kartını aradan çıkararak oynamam gerek?
Anakartım MSI B460M-A Pro

Ben de Valorant oynuyorum.
Yoksa benim de mi ses kartını aradan çıkararak oynamam gerek?
Anakartım MSI B460M-A Pro

Deneyip farkına bakabilirsin. Hangisi hoşuna giderse öyle kullanırsın. Ben Stereo seçiliyken ses ayarlarından Dolby geliştirmesi modunda ve ses kartı yerine AUX girişinden bağlayınca en iyi performansı aldım. Dolby Access yazılımı açık ve Game Performance Mode On konumundaydı. Valorant'ın HRTF'sini kesinlikle kapattım. (Son olarak şunu da söyleyeyim Cloud II takılıyken dışarıyı zor duyuyorsunuz. Sürekli insanlara "Ne, Ne dedin? Anlamadım?" Demekten pes ettim.)

Son düzenleme:
Sizin önerileriniz nelerdir? Valorant oynuyorum ses kasmam benim için önemli.

Razer BlackShark V2 var bu da fiyatları benzer Cloud 2'den daha iyidir fakat tek sıkıntısı tek bir tasarımı var Cloud 2 gibi renk renk degil ama sorun değilse araştırıp alabilirsin performansını anlarsın zaten araştırırsan.

Deneyip farkına bakabilirsin. Hangisi hoşuna giderse öyle kullanırsın. Ben Stereo seçiliyken ses ayarlarından Dolby geliştirmesi modunda ve ses kartı yerine AUX girişinden bağlayınca en iyi performansı aldım. Dolby Access yazılımı açık ve Game Performance Mode On konumundaydı. Valorant'ın HRTF'sini kesinlikle kapattım. (Son olarak şunu da söyleyeyim Cloud II takılıyken dışarıyı zor duyuyorsunuz. Sürekli insanlara "Ne, Ne dedin? Anlamadım?" Demekten pes ettim.)
Evet kulaklığı taktığın zaman dışarıyı duyamıyorsun ve ben bunu daha iyi bir şey diye düşünüyordum yoksa öyle değil mi?
Mesela daha iyi oyununa odaklanıyorsun, dışarıdaki sesler sana gelmiyor en basit örneğiyle :D
Ama önceki kulaklığımdan sonra bu kulaklıkta bu dediğinizi yaşamaya başladım ilk gününden beri :)

İkinci olarak HFRT bende de kapalı ve 7.1 özelliği her zaman kapalı olarak oynadım Valorant'ı zaten.
Ama onun dışında dediklerinizi pek anlamadım çünkü ben bu tür şeylere ilgisi olan ve bu tür şeylerde bilgisi olan birisi değilim. Bu yüzden çok yabancı geldi bana Dolby vsvs.
Sizin önerileriniz nelerdir? Valorant oynuyorum ses kasmam benim için önemli.
Emin olmadan bir öneri yapacağım.
Kendim deneyimlemedim.
Bütçeniz varsa buna bir bakabilirsiniz :

Bu arkadaşımda vardı ve sesi çok gerçekçi geliyordu.
HyperX Cloud 2, yani bendeki bu kulaklığa göre çok daha iyi mikrofona sahipti.
Ayrıca ses kasma konusunda nasıl, sence iyi mi? vs diye konuştuğumda aşırı memnundu.
Ama ben eski zamanlarda 150 TL'ye aldığım rampage kulaklığımı, hyperx cloud 2'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. O zamanlar HyperX Cloud 2 kulaklık ise 700 TL falandı.
Ve rampage kulaklığımda dışarıdaki sesleri duyabiliyordum yani örnek olarak arkadaşım ya da annem vsvs seslendiğinde.
Hatta kardeşim ben oyun oynarken izlediğinde oda sesleri alıyordu. Yani dışarıya ses veriyordu ve oda sanki oynuyormuş gibi hissediyordu. Bundan o yüzden memnun kalamadı.
Ama aksine dışarıdan gelen sesleri duymamak ve oyuna daha iyi odaklanmak ve dışarıdakilerin senin neler yaptığını duymaması normalde daha iyidir ama bizde öyle olmadı mesela.
Birazda alışkanlık meseleleri falanda var.
Yani belki de alıştığınız, şu an kullanmakta olduğunuz kulaklığı hiçbir şeye değişmek istemeyeceğinizi aldıktan sonra anlayacaksınız, bunu bilemem.

Son düzenleme:
O bütçede herkese Cloud II önerildiği için zamanında ben de almıştım. Şimdiki aklım olsa almazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı