Ben de HyperX Cloud 2 mevcut.
Abartıldığını aldıktan sonra anladım.
Hyperx Cloud 1/2 Ekolayzer Ayarı
Forumda tercih edilen bir model olduğunu tahmin ediyorum. Realtek üzerinden özellikle FPS oyunlar için kendi yaptığınız ekolayzer ayarlarını atabilir misiniz? ''Ön sol ve sağ'' ve ''gürültü dengeleme'' ayarları açılmalı mı? Başka kulaklık kullananlar da cevaplayabilir. Hangi frekansları...www.technopat.net
Şu konuda sonlara doğru olan konuşmalarımıza bakabilirsin bir arkadaşla.
Daha yeni konuştuk.
İkimizde HyperX Cloud 2 kulaklık satın almış kişileriz.
Ben de valorant oynuyorum.Bende bu ay içinde aldım. Gerçekten çok abartmışlar kulaklığı. Önce bütün ayarlarını kapatıp stereo moduna almadan hiçbir şekilde FPS'den oyuncuların yer tespitini yapamadım. (Kesinlikle 7.1 devre dışı bırakılması lazım oyun oynarken.) Sonra yanında yolladıkları ses kartının benim bilgisayarımdaki dahili karttan daha kalitesiz olduğunu fark ettim aradan çıkardım. Şimdi dolabımın üstünde kutusunda duruyor. Cidden hayal kırıklığına uğradım. Alınca Sadece sesten çok rahat yerlerini anlayabilirim diye zannediyordum. Öyle ahım şahımda bir müzik kaliteside yok. Kulak içi kulaklıklar (Apple 200 TL) müzik olarak daha iyi. Önceki kulaklığım Logitech G332 idi hala duruyor kendisi. Çok soyulduğu için almıştım. (Dolby Access'i satın aldım. DTX vardı zaten Full sürümü bilgisayarla geliyordu. Peace yazılımı ile özel ayar yapmayı bile denedim.) Oyun olarak Valorant oynuyorum. Orada denedim kulaklığı.
Ben de Valorant oynuyorum.
Yoksa benim de mi ses kartını aradan çıkararak oynamam gerek?
Anakartım MSI B460M-A Pro
Sizin önerileriniz nelerdir? Valorant oynuyorum ses kasmam benim için önemli.
Evet kulaklığı taktığın zaman dışarıyı duyamıyorsun ve ben bunu daha iyi bir şey diye düşünüyordum yoksa öyle değil mi?Deneyip farkına bakabilirsin. Hangisi hoşuna giderse öyle kullanırsın. Ben Stereo seçiliyken ses ayarlarından Dolby geliştirmesi modunda ve ses kartı yerine AUX girişinden bağlayınca en iyi performansı aldım. Dolby Access yazılımı açık ve Game Performance Mode On konumundaydı. Valorant'ın HRTF'sini kesinlikle kapattım. (Son olarak şunu da söyleyeyim Cloud II takılıyken dışarıyı zor duyuyorsunuz. Sürekli insanlara "Ne, Ne dedin? Anlamadım?" Demekten pes ettim.)
Emin olmadan bir öneri yapacağım.Sizin önerileriniz nelerdir? Valorant oynuyorum ses kasmam benim için önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.