HyperX Cloud II hala alınır mı?

Kairos_

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2016
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum ve belirttiğim gibi aklımda şu anlık HyperX Cloud II var. Bunun sebebi de biraz daha aşina olduğum uzun süredir piyasada olan ve hakkında az kötü yorum gördüğüm bir ürün fakat yine de sormak istediklerim var. Biliyorsunuz ki kulaklığın yazılımı yok. Bu bana sıkıntı yaratır mı? Yaratırsa hangi konularda ve ne kadar yaratır? Ayrıca 7.1 özelliği sanırsam sanal değil. Kullanan arkadaşlar var ise 7.1 ses deneyimi nasıl? Şu an ortalama 768 TL olarak buldum en uygun sizce alınır mı?
 
Kullanmadım ama her Cloud 2 konusuna yazarım 7.1 ses eğer sizin için şart değil ise Cloud Silver'a yönelin hem daha ucuz. Neredeyse hiçbir farkları yok ve 7.1 aman aman fark etmiyor.
 
Evet, onu demeye çalıştım çöp bir 7.1 ses var. 650TL'ydi yeniden 800'e çıkmadan alsın bence.
.
Dostum sana daha önceden dediğim gibi insanların anakartının on board sesi veya ses yongası iyi değilse ses kartı işe yarıyor.

O ses kartı sadece 7.1 için değil, içinde amfi ve dac bulunduruyor ama kalitesiz. Alacak kişinin laptop kullandığını veya iyi olmayan bir ses yongasına sahip olduğunu varsayarsak her türlü daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı