HyperX Cloud II Hala Alınır Mı?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 19.819
Selam Arctis 5 vs Cloud 2 arasında kaldım. MediaMarkt'a falan deneme şansı verıyorlar mı ses kalitesi denemek için.

Teknoloji mağazaları kapalı diye biliyorum. Yoksa MediaMarkt'ta test imkanı mevcut. HyperX Cloud 2 kullanıcısı olarak ses kalitesini beğenmiyor ve tavsiye etmiyorum.

Teknoloji mağazaları kapalı diye biliyorum. Yoksa MediaMarkt'ta test imkanı mevcut. HyperX Cloud 2 kullanıcısı olarak ses kalitesini beğenmiyor ve tavsiye etmiyorum.

Arctis 5 kullandınızmı hiç aklım bunda aslında ama bazıları tavsiye etmiyor bazıları ediyor kafam karıştı.

Arctis 5 kullandınızmı hiç aklım bunda aslında ama bazıları tavsiye etmiyor bazıları ediyor kafam karıştı.

Hangi kulaklığı aldınız?
Bende iki kulaklık arasında kaldım
Eğer kulaklık satın aldıysanız memnun musunuz?
Deneyimlerinizi aktarır mısınız?
Şimdiden teşekkürler.

Hangi kulaklığı aldınız?
Bende iki kulaklık arasında kaldım.
Eğer kulaklık satın aldıysanız memnun musunuz?
Deneyimlerinizi aktarır mısınız?
Şimdiden teşekkürler.

Malesef daha almadım ayın 27'sinde YKS sınavına gireceğim 1hafta sonrasında büyük ihtimal Arctis 5 alacağım.

Eğer ciddi bir şekilde fps oynuyorsanız.
Cs:go Pro oyuncusu Xantares'in yayının da 'sennheiser'a kadar her markayı kullandığını fakat hiç birinin 7.1 ses kalitesinin cloud 2 kadar olmadığını ' söylemişti.
Ben xantares'e güvenerek tercihimi Cloud 2 den yana kullanacağım.

Ürünü aldıktan sonra deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden hayırlı olsun (HyperX Cloud 2 ile Cloud Alpha s arasında kaldım)

Ürünü aldıktan sonra deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden hayırlı olsun (HyperX Cloud 2 ile Cloud Alpha s arasında kaldım)
ürünü dün aldım dünden beri deneyimliyorum. ilk defa fps oyunundan bu kadar keyif aldım. algılarım açık bir şekilde oynadım. kesinlikle tavsiye ediyorum

ürünü dün aldım dünden beri deneyimliyorum. ilk defa fps oyunundan bu kadar keyif aldım. algılarım açık bir şekilde oynadım. kesinlikle tavsiye ediyorum
Hangi modeli aldınız? Bir de kullanıcılarına sorayım. Siz de dahil. Arctis 5 2019, Hyperx Cloud II, Hyperx Cloud modeli sahiplerine;
Kulaklıkların yalıtımları nasıl? En iyi ses yalıtımına sahip kulaklığı arıyorum. Yani örneğin alt kattaki gürültüyü müzik açık değilken ne kadar engelliyor, veya yan odadaki sesi yine kulaklıktan müzik açılmadan takılarak ne düzeyde engelliyor? Deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…