HyperX Cloud II Hala Alınır Mı?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 19.882
cloud 2 kullanıyorum hiç bir şey açık olmadığı zaman bile 2 metre arkamda ki koltukta oturan abimi zor duyuyorum

Şu an mesajlara bakıp keşke o zamanlar alsaymışım diyorum sizce şu an ne alınır Arctis 5 iyi ama çok pahalı sizce?

@Silinen üye Hocam merhaba, anakart yongasının kaliteli olup olmadığını bilmiyorum. Anakartım MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi. Oyun oynamak gibi bir amacım yok müzik dinleyeceğim çok nadiren de CS girerim ama o kadar önemli kriter değil. Bir öneriniz olur mu?

Ev kullanıcısı için gayet yeterli olur eğer Cloud 2 için soruyorsanız. Önerim ise kasanızın arkasından bir jak kablosu çıkartmanız. Cloud 2'nin USB'siz kablosu oldukça kısa. USB'li de müzik performansı düşük.

Teşekkürler. Cloud Alpha daha mantıklı olabilir mi o zaman ses kartı yok sanırım onda.

@Silinen üye hocam sizce Razer Blackshark V2 alınır mı? Biliyor musunuz kulaklığı? USB'li olan modeli almayı düşünüyorum yarın da sorayım dedim.
Yeni sayılabilecek bir model. Uzun kullanımda ne kadar iyi bunu bilemem ama teknik özelliklere baktığımda alınmaması için bir sebep göremedim.

Yeni sayılabilecek bir model. Uzun kullanımda ne kadar iyi bunu bilemem ama teknik özelliklere baktığımda alınmaması için bir sebep göremedim.

Bugün satın aldım. Memnunum herhangi bir dip ses yok. Mikrofonu mükemmel ses seviyesi iyi. Kulaklığı kafanıza göre ayarlamanız için olan çubuklar ince duruyor pek güven vermedi. THX çok işe yarıyor oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…