Hyperx Cloud II İlk İzlenimler

clejXXX

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce Zoccoshop aacılığı ile Cloud 2 almıştım bu sabah geldi. Öncelikle, çookk aşırı rahat uzun saatler kullansanız bile kulağınızı ağrıtmaz. İlk başlarda biraz acıyacak. Mikrofon kalitesi muhteşem. Tizleri, bassları çok iyi ayarlanmış. Sesi çok yüksek veriyor. 7.1'i biraz tartışma konusu, 7.1'i oyunlarda adamları daha detaylı duymanızı sağlıyor. Müzik dinlerken pek sevmeyebilirsiniz o zaman kapatırsınız. Ama oyunda kesinlikle 7.1'i açın. Alınabilir bir kulaklık. Eski olması pek bir şey değiştirmez. Cloud Alpha'nın frekansı daha yüksek fakat 7.1 değil. Corsair Void veya Artics 5 veya Artics 3 ile kapışabilir. Pişman etmeyen bir kulaklık. Paranız yoksa 7.1 olmayan versiyonunu yani Cloud Core alsın, o da iş görür ama 7.1'inin yeri çok başka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk olarak hayırlı olsun. Bende şöyle bir sıkıntı var. Volume (Windows Sesi) %67'yi geçtiği zaman herhangi bir ses veren uygulama açık olduğu zaman arka planda bir (nasıl tarif edeceğim bilmiyorum) ses oluyor. Mesela YouTube'de videoyu durdursam dahi o ses geliyor. Durumu anlatabildim mi emin değilim. Sizde de böyle bir sorun var mı? Kulaklığın sonra driveri yüklü. Yani test etmeniz için şöyle yapın Windowstan sesi %100 yapın sonra YouTubede bir video açın ve durdurun.7.1 açıkken daha çok belli oluyor anlarsınız zaten o sesi.

Hocam ilk olarak hayırlı olsun. Bende şöyle bir sıkıntı var. Volume (Windows Sesi) %67'yi geçtiği zaman herhangi bir ses veren uygulama açık olduğu zaman arka planda bir (nasıl tarif edeceğim bilmiyorum) ses oluyor. Mesela YouTube'de videoyu durdursam dahi o ses geliyor. Durumu anlatabildim mi emin değilim. Sizde de böyle bir sorun var mı? Kulaklığın sonra driveri yüklü. Yani test etmeniz için şöyle yapın Windowstan sesi %100 yapın sonra YouTubede bir video açın ve durdurun.7.1 açıkken daha çok belli oluyor anlarsınız zaten o sesi.
Aynen bende'de öyle oluyor. Fakat sesi %20 den fazla kullanmıyorum. Driver'dan dolayı olabilir.

Arkadaşlar bende bugün kullanmaya başladım, ilk izlenimlerim güzel özellikle bass olarak çok iyi fakat anlayamadığım bazı şeyler var. Şimdiye kadar hep kulak içi kullanıyordum fakat bu bana baya garip geldi mesela soldan daha az ses geliyor gibi hissediyorum ama kulaklığı ters çevirince de aynı de aynı hissediyorum. Sağ ve Sol testleri yaptım ama ayırt edemiyorum çok ufak bir fark olabilir ya da yeni kullanmaya başladığım içinde olabilir. Bu kulaklığın alışma döneminin etkileri midir ? :D

Arkadaşlar bende bugün kullanmaya başladım, ilk izlenimlerim güzel özellikle bass olarak çok iyi fakat anlayamadığım bazı şeyler var. Şimdiye kadar hep kulak içi kullanıyordum fakat bu bana baya garip geldi mesela soldan daha az ses geliyor gibi hissediyorum ama kulaklığı ters çevirince de aynı de aynı hissediyorum. Sağ ve Sol testleri yaptım ama ayırt edemiyorum çok ufak bir fark olabilir ya da yeni kullanmaya başladığım içinde olabilir. Bu kulaklığın alışma döneminin etkileri midir ? :D
Aynen bendede öyle :D . Bu arada Csgo'da ses sağ kulaklıktan geliyorsa sağdadır boşa solda arama. Ben'de yaşıyordum çünkü yeni yeni alıştım.

Aynen bendede öyle :D . Bu arada Csgo'da ses sağ kulaklıktan geliyorsa sağdadır boşa solda arama. Ben'de yaşıyordum çünkü yeni yeni alıştım.

Müzikte de aynı şekilde soldan az geldiğini hissediyorum, kulaklığı ters çeviriyorum sağ taraf sol tarafa geldiği halde gene soldan az geliyor demek ki sol kulağın alışması zaman alacak. Ne kadar sürede alıştınız ? :D

Müzikte de aynı şekilde soldan az geldiğini hissediyorum, kulaklığı ters çeviriyorum sağ taraf sol tarafa geldiği halde gene soldan az geliyor demek ki sol kulağın alışması zaman alacak. Ne kadar sürede alıştınız ? :D
7.1 Olduğundan dolayı sesi fazla açamıyorsun açarsan başın ağrıyor. Az açınca'da sesi yüksek verdiği için öyle oluyor sanırım.

Hocam bu arada son driveri indirdim o sorun çözüldü bilgin olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı