HyperX Cloud II kulaklığın ses yalıtımı nasıldır?

mehmethe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyuncu kulaklığı almak istiyorum. İstediğim ürün HyperX Cloud 2. Pasif gürültü engelleme olduğunu öğrendim ama benim bir sorunum var. Dışarıyla ilişiğimi kesen kulaklık takınca iletişim kurmakta zorlanıyorum. Yani kendi sesimi az duyunca konuşamıyorum. Kulaklığı kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Bu kulaklıkta da aynı sorunu yaşar mıyım?

Kulaklığı kafana taktığında hiçbir ses açık değilken kendi sesini boğuk şekilde duyabiliyorsun fakat herhangi bir ses açıksa dış dünyayla iletişimini tamamen kesiyor.

Kulaklığı kafana taktığında hiçbir ses açık değilken kendi sesini boğuk şekilde duyabiliyorsun fakat herhangi bir ses açıksa dış dünyayla iletişimini tamamen kesiyor.

Bu çok kötü bir şey benim için. Rahat iletişim kuramıyorum bunun yüzünden. İlla dışarıyla bağlantılı olmam gerekiyor rahat konuşmak için.

Kulaklığın yanında gelen kadife kumaş süngerlerle yalıtımı düşürebilirsin, bu şekilde hem terletmez hem de ses izolasyonu minimum seviyeye düşer. Alternatif olarak da Corsair Void Elite RGB alabilirsin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı