HyperX Cloud II mi, HyperX Cloud Alpha S mi?

IsBestOnLy

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bir tane klavye ve kulaklık almam gerekiyordu. Klavyeyi Cooler Master CK 350 Red Switch olarak tercih ettim. HyperX Cloud 2 800 TL, Alpha S 1023 TL. Aradaki 223 TL farkı verebilirim, sorun yok fakat şöyle bir sorun var: Sadece sadece CS:GO oynadığım için Alpha S'te CS'te falan kısık ses sorunu yaşayanlar var farklı sitelerdede araştırdığımda. Kullanıp da deneyen var mı? Cloud 2'den Alpha S'e geçsen üzmeyecek CS'te gibi? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, bir tane klavye ve kulaklık almam gerekiyordu. Klavyeyi Cooler Master CK 350 Red Switch olarak tercih ettim. HyperX Cloud 2 800 TL, Alpha S 1023 TL. Aradaki 223 TL farkı verebilirim, sorun yok fakat şöyle bir sorun var: Sadece sadece CS:GO oynadığım için Alpha S'te CS'te falan kısık ses sorunu yaşayanlar var farklı sitelerdede araştırdığımda. Kullanıp da deneyen var mı? Cloud 2'den Alpha S'e geçsen üzmeyecek CS'te gibi? Teşekkürler.
Alpha S kullanıyorum. Çok da memnunum. Ancak CS:GO oynamadığım için bilmiyorum. Yedek pedleri ve kalitesi güzel beni çok tatmin ediyor. USB ses kartı da vasatın biraz üstü sorunsuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı