jokerthiefs
Decapat
Attığınız site güvenilir mi?
Değildir yüksek ihtimal. Hiç alışveriş yapanı görmedim.Attığınız site güvenilir mi?
Değilse neden atıyorsunDeğildir yüksek ihtimal. Hiç alışveriş yapanı görmedim.
Razer alınacaksa eğer Blackshark V2 Kraken TE modelinden daha iyi ses kalitesine sahiptir ve tahminimce Cloud 2'den de iyidir.Kraken T.E.?
Drop Plus mı?Razer alınacaksa eğer Blackshark V2 Kraken TE modelinden daha iyi ses kalitesine sahiptir ve tahminimce Cloud 2'den de iyidir.
Anlamadım ama daha iyi kısmını kastediyorsan Blackshark V2 modeli için karşılaştırdım.Drop Plus mı?
Anladım, teşekkürler.Anlamadım ama daha iyi kısmını kastediyorsan Blackshark V2 modeli için karşılaştırdım.
Değildir yüksek ihtimal. Hiç alışveriş yapanı görmedim.
Anlamadım ama daha iyi kısmını kastediyorsan blackshark V2 modeli için karşılaştırdım.
Onu bilemiyorum ama mikrofon kalitesi iyiydi gayet. Zaten özelleştirebiliyor bir çok ayarı mevcut. Konfor ve yazılım konusunda Cloud 2'den rahat iyi ama ses kısmı çok kişisel bir şeydir kimine göre diğeri iyidir kimine göre başkası. İade kabul eden yerden alın ki yada deneme imkanı olan bir yerden deneyin beğenmezseniz iade edersiniz. Kulak yapısı ve işitme duyusu da önemli faktördür.Abi niye atıyorsun o zaman?
Mikrofon ve ses kasma açısından daha mı iyidir Razer?
Onu bilemiyorum ama mikrofon kalitesi iyiydi gayet. Zaten özelleştirebiliyor birçok ayarı mevcut. Konfor ve yazılım konusunda Cloud 2'den rahat iyi ama ses kısmı çok kişisel bir şeydir kimine göre diğeri iyidir kimine göre başkası. İade kabul eden yerden alın ki ya da deneme imkanı olan bir yerden deneyin beğenmezseniz iade edersiniz. Kulak yapısı ve işitme duyusu da önemli faktördür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.