HyperX Cloud II ses kartı bozuldu

Abi ben kulaklığımı 680'e aldım. 2.eldeki ses kartları zaten o fiyatlar ve üstüne satılıyor. Yani o parayı vermekte koyar kulaklığa o kadar verdikten sonra.

Kulakligin sifiri 2200 TL su an. 680'e aldiginiza gore epey olmus alali o zamanki kulakligin fiyatiyla simdiki ses karti fiyatini neden kiyasliyorsunuz ki?

Kulakligin sifiri 2200 TL su an. 680'e aldiginiza gore epey olmus alali o zamanki kulakligin fiyatiyla simdiki ses karti fiyatini neden kiyasliyorsunuz ki?
Ben aldığım zamanlar da o fiyattaydı ses kartları çünkü. 680e aldığım kulaklığın ses kartı 500 lira falandı hani şuan 1000 lira falan yine.

Ya şöyle diyeyim ışığı yanıyor takınca hani basınca düğmesine ışığını alabiliyorum ama PC görmüyor. İlk bozulduğu zamanlar "taktığınız USB bozuk" tarzı bir uyarı veriyordu.

Bu ürünü gördüm ama hiç alıp deneme fırsatım olmadı.
Dediğim gibi hocam bir elektronik tamiratı yapan birine götürürsen kontrol etsinler fakat götürüp direk abi bu arızalı bakar mısın dersen zaten ses kartı kadar para çıkarırlar, şu cihazın lehimlerini ve kablosunda kırık olup olmadığını kontrol edebilir misin diye bir sor. Ben bu karttan kullanıyordum soundblasteri kullanmaya başlayınca kendi kartını bir köşeye kaldırp attım aman aman kaliteli bir kart değil yukarıda yorumda Ugreen marka bir ses kartı önerisinde bulunmuş bir arkadaş o da işini görür seviyede bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı