Merhaba Technopat Ailesi,
Hayatımda ilk defa 10.000 TL gibi bir meblağ ile internetten hazır sistem sipariş etmiştim ve psikolojik olarak çok etkilemişti.
Yaşadıklarımın belki de %50'sini görebileceğiniz konumun linkini sizlerle paylaşacağım.
Hayatımda ikinci defa 1.160 TL gibi bir meblağ ile oyuncu kulaklığı siparişi vereyim dedim, o da donanımsal arızalı geldi.
Oyuncu kulaklığı siparişimle ilgili yaşadığım konuyu da sizlerle link olarak paylaşacağım.
Hayatımda ilk defa bu kadar meblağ biriktirerek, yaklaşık 10.000 TL'ye bir hazır sistem sipariş etmiştim ve yaşadığım sorunlar burada :
www.technopat.net
Hayatımda ikinci defa, bana göre yine yüksek bir meblağ olan 1.166,10 TL'ye oyuncu kulaklığı sipariş etmiştim ve yaşadığım aksilik burada :
1-) Razer BlackShark V2 kulaklıkta mikrofon çalışmıyor
2-) MNG Kargo ürünümü çaldı mı?
Ben kendi yaşantımda, 10.000 TL ve 1.160 TL gibi bir para ile internetten alışveriş yaparak ''bana göre, yani kendi ekonomik durumuma göre'' yüksek meblağ ödedim.
Ama gel gör ki; hep hüsran.
Mağdur oldum.
Oyuncu kulaklığımın iadesi, satıcı tarafından bugün onaylandı ve param hesabıma yattı çok şükür.
Bunun üzerine, HyperX Cloud II kulaklığı siparişini bir saat kadar önce amazon.com.tr'den verdim.
Satıcının amazon olmasına da artık dikkat ettim.
Ama tabii ki bakalım yine bir şeyler yaşayacak mıyım diye bu konuyu açmak istedim.
Amazon yerine başka bir yerden almış olsam, bu konuyu güvence için açardım ve sizlerden destek isterdim.
Bakalım amazon sitesinden aldığım bu kulaklıkta bir şeyler yaşayacak mıyım?
Kırmızı siyah olan modeli 1.130,22 TL.
Siyah olan yani sipariş verdiğim modeli 998 TL.
Neden böyle bir fark var bilmiyorum.
Bu kulaklık piyasada çok uzun yıllardır var ve çok fazla tercih ediliyor.
Kimisi beğenmeyerek iade etmiştir ama kimisine arızalı geldiği için iade etmiştir.
Çok fazla iadesi de bulunuyordur mantıken.
O yüzden korkmuyor değilim
Piyasadaki en ucuz fiyatı amazon veriyordu ve oradan aldım.
Zaten istediğim bir ürünü uygun fiyatla almak istediğim birinci site amazon olurdu.
Aldığım kulaklık(görsel olarak da paylaşıldı) :
Hayatımda ilk defa 10.000 TL gibi bir meblağ ile internetten hazır sistem sipariş etmiştim ve psikolojik olarak çok etkilemişti.
Yaşadıklarımın belki de %50'sini görebileceğiniz konumun linkini sizlerle paylaşacağım.
Hayatımda ikinci defa 1.160 TL gibi bir meblağ ile oyuncu kulaklığı siparişi vereyim dedim, o da donanımsal arızalı geldi.
Oyuncu kulaklığı siparişimle ilgili yaşadığım konuyu da sizlerle link olarak paylaşacağım.
Hayatımda ilk defa bu kadar meblağ biriktirerek, yaklaşık 10.000 TL'ye bir hazır sistem sipariş etmiştim ve yaşadığım sorunlar burada :
Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler
Geçmiş olsun. İşte bu yüzden böyle dandik sitelerden almamak lazım. Kara listeme ekledim bu siteyi de. Para delisi yayıncılar önerdiği için almamak gerektiğini bir kez daha gördük.
Hayatımda ikinci defa, bana göre yine yüksek bir meblağ olan 1.166,10 TL'ye oyuncu kulaklığı sipariş etmiştim ve yaşadığım aksilik burada :
1-) Razer BlackShark V2 kulaklıkta mikrofon çalışmıyor
2-) MNG Kargo ürünümü çaldı mı?
Ben kendi yaşantımda, 10.000 TL ve 1.160 TL gibi bir para ile internetten alışveriş yaparak ''bana göre, yani kendi ekonomik durumuma göre'' yüksek meblağ ödedim.
Ama gel gör ki; hep hüsran.
Mağdur oldum.
Oyuncu kulaklığımın iadesi, satıcı tarafından bugün onaylandı ve param hesabıma yattı çok şükür.
Bunun üzerine, HyperX Cloud II kulaklığı siparişini bir saat kadar önce amazon.com.tr'den verdim.
Satıcının amazon olmasına da artık dikkat ettim.
Ama tabii ki bakalım yine bir şeyler yaşayacak mıyım diye bu konuyu açmak istedim.
Amazon yerine başka bir yerden almış olsam, bu konuyu güvence için açardım ve sizlerden destek isterdim.
Bakalım amazon sitesinden aldığım bu kulaklıkta bir şeyler yaşayacak mıyım?
Kırmızı siyah olan modeli 1.130,22 TL.
Siyah olan yani sipariş verdiğim modeli 998 TL.
Neden böyle bir fark var bilmiyorum.
Bu kulaklık piyasada çok uzun yıllardır var ve çok fazla tercih ediliyor.
Kimisi beğenmeyerek iade etmiştir ama kimisine arızalı geldiği için iade etmiştir.
Çok fazla iadesi de bulunuyordur mantıken.
O yüzden korkmuyor değilim
Piyasadaki en ucuz fiyatı amazon veriyordu ve oradan aldım.
Zaten istediğim bir ürünü uygun fiyatla almak istediğim birinci site amazon olurdu.
Aldığım kulaklık(görsel olarak da paylaşıldı) :
Dosya Ekleri
Son düzenleme: