İkisi de farklı amaçlar için kulaklıklar, Q30 telefonda müzik için, Cloud 2 bilgisayarda oyunlarda ses kasmak için. Tercihinizi ona göre yapın.PC'den oyun oynayan ve telefondan müzik dinleyen biri olarak iyi ses kalitesi olan bir kulaklık aradım, Anker Soundcore Life Q30 almaya karar verdim ama arkadaşım onun yerine HyperX Cloud II almamı önerdi, sizce hangisi daha iyi?
İkisi de farklı amaçlar için kulaklıklar, Q30 telefonda müzik için, Cloud 2 bilgisayarda oyunlarda ses kasmak için. Tercihinizi ona göre yapın.
Hayır etmez. Bilgisayarda idare eder ama bir Q30 kadar elbet değil. Q30 da bilgisayara bağlarsanız muhtemelen çok ses gecikmesi yaşayacaksınız.Evet işte Cloud 2 müziktede mutlu eder mi? Ya da iki yöndende en iyisi hangisidir.
Hayır etmez. Bilgisayarda idare eder ama bir Q30 kadar elbet değil. Q30 da bilgisayara bağlarsanız muhtemelen çok ses gecikmesi yaşayacaksınız.
Öyle gözüküyor. Ama YouTube'da bir videoları izleyin gecikme testi varsa. Zaten o kulaklığın amacı oyun için değil diye biliyorum bir bakın yanlış yönlendir miyim.Yani Q30 alıp bilgisayarla oynarsam tatmin etmez?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.