HyperX Cloud II vs HyperX Cloud Core

  • Konuyu başlatan ykula
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 21B
Açıkçası ne Audacity'de kayıt yapıp test ederken ne de Skype'da ya da Discord'da konuşurken böyle bir sorun yaşadım. O yüzden pek yardımcı olamayacağım. Bazı yerlerde derken tam olarak hangi uygulamalarda oluyor? O uygulamaların mikrofon ayarlarıyla biraz oynayabilirsin iyileştirmeler için.
Bazı yerler derken zaten mikrofonu şuana kadar sadece Windows'un kendi ses kayıt programında (Mikrofonu öylesine bir denemek için), bir de dediğim gibi Steam'de kullandım, eğer her platformda o ses kalitesini alacaksam gayet iyi. Demek ki Windows'un ses kayıt programı biraz sıkıntılı, neyse bizim için önemli olan o değil zaten, teşekkürler yardımcı olduğun için. (Son olarak konuya sonradan bakacaklar için, şuan eski bir laptopta kullanıyorum kulaklığı ve ses kartı vs. çöp, yeni sistemde anakarttaki ses kartı canavar gibi olacak, asıl performansını o zaman göreceğiz bakalım :))
 
Oncikle iyi gunler bende hyperx bir kulaklik almak istiyorum ancak iki model
Arasinda kaldim.
Oncelikle pc deki anakartim asus tuf z370 plus gaming.
Bu anakartla 7.1 sanal surround alabilirsem eger cloud alicam eger alamiyorsam cloud 2 alicam .
Birde cloud 2 alip jak adaptorü alsam ( 2 erkek 1 disi, farkli bir marka ) sorunsuz kullanabir miyim? Simdiden tesekkur ederim .
 
Hocam konu ölmüş ama 2020'den bir şey yazayım dedim ben zamanında Cloud Core aldım mikrofonunu beğenmedim dip ses geliyordu bir tık dip ses de fazla hoş olmuyordu ben de Cloud Core'u iade ettim 1 ay koşulsuz iadesi vardı Cloud 2 aldım 2 senedir onu kullanıyorum gayet memnunum Cloud Core ile Cloud 2 arasında kalanlar bence Cloud 2 alsın bence Cloud 2'nin yerini sadece Cloud Alpha s tutabiliyor ben Cloud Alpha'yı da fazla beğenmemiştim eğer fiyat aralığınız 900-1200 gibi bir şeyse Cloud Alpha s alın bence (Cloud Alpha S'i kardeşime almıştık biraz denemiştim gayet beğenmiştim) saygılarımla.
 

Geri
Yukarı