HyperX Cloud II vs SteelSeries Arctis 3

Bütçe
1200 TL

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Selam.
Başlıkta belirttiğim üzere iki kulaklık arasında kaldım. Amacım oyun oynamaktan ziyade daha çok çalışırken dış ses almamak ve görüşmelerde kaliteli bir mikrofon sesi ile karşımdakiyle iletişim kurmak. Hangisini almamı öneririsiniz?
Amazon'dan alacağım için Arctics 3 1100TL - HyperX Cloud II 900TL.
HyperX'in benim için + tarafı hem kendi ses kartıyla gelmesi hem de mikrofunun sökülebilir olması. Sizlerin de yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler.

Not -> İki modelin de kablolu versiyonu için yaazıyorum.
Not 2 -> Bilgisayarlarım laptop yani çok kaliteli ses kartları yok diye biliyorum içlerinde orta segment oyun ve iş laptopum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba geçen sene aynı ikileme bende düştüm ve arctis 3 aldım ve şuan pişmanım arctis 3 ün mikrofonu gerçekten kötü sürekli cızırtı sesi var ve karşıya ses kötü gidiyor hatta şuan mikrofon bozuldu sana cloud 2 yi almanı öneririm o yüzden.

BlackShark V2'ye baktım. Ses kartıyla birlikte 1300TL'ye geliyor. Ses kartı harici satılmıyor sanırım sonradan alma şansım olmayacak. Ses kartsız model 1000TL ama ses kartı olmadan işimi görmezse kötü olabilir.
Gerçekten 1300e gerek var mı emin değilim Hyperx de işimi görebilir diye düşündüm ama kulaklık da gayet güzel duruyor. Öneriler ve yorumunuz için teşekkürler.
İkisi arasindan Cloud 2 ama ben olsam blackshark V2 alirdim.
Onlar yerine Razer BlackShark V2 öneririm.

Merhaba geçen sene aynı ikileme bende düştüm ve arctis 3 aldım ve şuan pişmanım arctis 3 ün mikrofonu gerçekten kötü sürekli cızırtı sesi var ve karşıya ses kötü gidiyor hatta şuan mikrofon bozuldu sana cloud 2 yi almanı öneririm o yüzden.
Aslında Arctis 3 kullanan arkadaşlarım var. Mikrofon kaliteleri gayet güzel geliyor tabi ama burada önemli noktalardan biri de ses kartı. Onda sorun yaşıyor olabilirsin. Yine de genel olarak baktığımda cloud 2 öneriliyor.

Selam.
Başlıkta belirttiğim üzere iki kulaklık arasında kaldım. Amacım oyun oynamaktan ziyade daha çok çalışırken dış ses almamak ve görüşmelerde kaliteli bir mikrofon sesi ile karşımdakiyle iletişim kurmak. Hangisini almamı öneririsiniz?
Amazon'dan alacağım için Arctics 3 1100TL - HyperX Cloud II 900TL.
HyperX'in benim için + tarafı hem kendi ses kartıyla gelmesi hem de mikrofunun sökülebilir olması. Sizlerin de yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler.

Not -> İki modelin de kablolu versiyonu için yaazıyorum.
Not 2 -> Bilgisayarlarım laptop yani çok kaliteli ses kartları yok diye biliyorum içlerinde orta segment oyun ve iş laptopum var.
Cloud 2 kullanıyorum dış sesi baya engelliyor tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı