HyperX Cloud II vs SteelSeries Arctis 5 vs Corsair VOID RGB USB Dolby

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    20

JustWatchS

Kilopat
Daha fazla  
Kulaklık satın alıcam ancak üçü arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bazıları HyperX II için mikrofonu çok kötü diyenler var bazıları ise SteelSeries Artics 5 için rahat değil ses kasma konusunda yetersiz diyenler var bazıları da Corsair VOID dolby için de kötü diyenler var. Kararsız kaldım fiyat konusunda sıkıntı yok hem ses kasma hem de mikrofon olarak sizce hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık satın alıcam ancak üçü arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bazıları HyperX II için mikrofonu çok kötü diyenler var bazıları ise SteelSeries Artics 5 için rahat değil ses kasma konusunda yetersiz diyenler var bazıları da Corsair VOID dolby için de kötü diyenler var. Kararsız kaldım fiyat konusunda sıkıntı yok hem ses kasma hem de mikrofon olarak sizce hangisini almak daha mantıklı?

Yani senin yerinde olsam HyperX Cloud II alırdım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı