Elektronik HyperX Cloud II Wireless 3229 TL

2100'e Barracuda X aldım 2-3 ay önce, aynı paralardaydı :D Emin değilim hala pişman mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata alınır mı tartışılır fakat 1 aydır 5000 TL seviyelerindeymiş.

Şuanda stok girildi 3229 TL den bir tane aldım.

Aldım ama alınır mı sizce bu fiyata ? Birkaç ay önce zaten bu seviyelerdeymiş hatta 2500 civarına satılmış filan düşündüm şimdi bir 😂

Son düzenleme:
Şu anda stok girildi 3229 TL'den bir tane aldım.

Aldım ama alınır mı sizce? bu fiyata? Birkaç ay önce zaten bu seviyelerdeymiş hatta 2500 civarına satılmış filan düşündüm şimdi bir 😂

Günden güne değişiyor fiyatlar alıp almamak size kalmış. Cloud II çok sevilen bir model ama kablosuzu hakkında pek bir yorum görmedim.

Kablolu olanı daha önce kullanmıştım memnundum. Kablosuzu hakkında dip ses sorunu çok fazla yaşayan gördüğüm için siparişi iptal ettim. Yine Teknosa'da 1770TL'ye kablolusu satılıyordu onu aldım.

Şuanda stok girildi 3229 TL den bir tane aldım.

Aldım ama alınır mı sizce bu fiyata ? Birkaç ay önce zaten bu seviyelerdeymiş hatta 2500 civarına satılmış filan düşündüm şimdi bir 😂
Türkiye'de hiçbir şey ucuzlamaz hocam. Keyfini çıkarmaya bak 150 dolar altı alınabilecek en iyi Wireless kulaklıklardan biri özellikle Logitech G Pro X'e göre oldukça iyi bir kulaklık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı