Elektronik HyperX Cloud III 7.1 727a9AA Teknosa'da 2209TL!

Nayslada alınca 100 TL de oradan gelir 2400 TL. 2400 TL'ye alınabilir başka kulaklık varmıki.

Nays kullanmıyorum hocam. 100TL için önce Papara'ya para atıp sonra Nays hesabı açıp en son naysa para atmakla uğraşmam muhtemelen. Alınabilecek kulaklık olmasa bile tekrar indirime girebilir belki hocam ondan çekiniyorum almaya.

@Eso300 hocam bunun yerine BlackShark V2 mi alsam ikinci el 2024 Nisan faturalı 2000TL Param Güvende ile 2240TL.

Nays kullanmıyorum hocam. 100TL için önce Papara'ya para atıp sonra Nays hesabı açıp en son naysa para atmakla uğraşmam muhtemelen. Alınabilecek kulaklık olmasa bile tekrar indirime girebilir belki hocam ondan çekiniyorum almaya.

@Eso300 hocam bunun yerine BlackShark V2 mi alsam ikinci el 2024 Nisan faturalı 2000TL Param Güvende ile 2240TL.

BlackShark V2 kullanıyorum genel olarak iyi öneririm ama ses tekerleği kronik sorunlu dikkat etmeniz gerek.

BlackShark V2 kullanıyorum genel olarak iyi öneririm ama ses tekerleği kronik sorunlu dikkat etmeniz gerek.

Hocam şimdi ikinci elde garanti olsa da mesela adam üstüne su vs. döktüyse ve hemen bozulmadı ise bile ben aldığımda bozulursa garanti kapsamı dışında olduğu için bana patlayacak. BlackShark V2 SE çok güzel dursa da 2K verip de elimde patlamasını istemiyorum kararsızım biraz. Cloud 3 ile arasında ne kadar fark vardır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı