HyperX Cloud III alınır mı?

Ethem Dizdar

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kulaklık bakıyorum Cloud 3 dikkatimi çekti, hem oyun için biraz da müzik falan dinliyorum, alınır mı? Uzun kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Başka önerileriniz var mı? Bütçem maksimum 4K olabilir.

3-4 bin TL bandında en mantıklı seçim bu. Benim de kullandığım kulaklık. Kulaklıkla alakalı aklına takılan soruları sorabilirsin. 4-5 aydır kullanıyorum.

Kulaklık bakıyorum Cloud 3 dikkatimi çekti, hem oyun için biraz da müzik falan dinliyorum, alınır mı? Uzun kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Başka önerileriniz var mı? Bütçem maksimum 4K olabilir.

Alınır ve müzik için bence ortalama bir dinleyiciyi tatmin eder diye düşünüyorum.

3-4 bin TL bandında en mantıklı seçim bu. Benim de kullandığım kulaklık. Kulaklıkla alakalı aklına takılan soruları sorabilirsin. 4-5 aydır kullanıyorum.

Hocam müzik işini nasıl çözdünüz. Mevcut kulaklığım Gamepower 4 yıldır kullanıyorum. Dolby acces kullanıyorum.

@Ethem Dizdar, müzik için herhangi bir şey yapmadım. Denildiği kadar da kötü değil aslında, ortalama dinleyici için yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı