HyperX Cloud III ayarları nasıl olmalı?

crenna

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam. HyperX Cloud III kablosuz modelini satın aldım. Sürücüsünü indirip güncelledim ancak henüz detaylı ayarlarla pek ilgilenmedim. Bu kulaklığı kullanan ya da kendi deneyimiyle en iyi performansı yakaladığını düşündüğü ayarları paylaşabilecek biri var mı?

Şu an kulaklıktan tam performansı alamıyormuşum gibi hissediyorum. Ses kalitesini olabildiğince artırmak istiyorum; bu konuda tavsiyelere açığım.

Müzik, yayın, film için ayrı, rekabetçi oyunlar için ayrı bir ayar yapılabiliyor mu?

Son düzenleme:
HyperX'in yazılımı çok kötü. 6-7k paraya ben o kulaklığa vermezdim şahsen.
Kendim kullanıyorum 3,5 almıştım memnun değilim. Bazen sessiz hiç işlem yapmadığım zaman tız bir ses geliyor bir ses acıp kapatınca düzeliyor. Yazılımı kullanmasan hiçbir şey kaybetmezsin hiçbir özelliği yok. Bir ara sürekli güncelleme uyarısı verip duruyordu programı silmiştim 6 ay kullanmadım tekrar yükledim o uyarı kalkmış artık.
@@fushigurotoji
Hocam siz niye yeni çıkan s modelini önerdiniz, çok fark var mı düz modelle. Ben yeni gördüm ama bir daha kulaklık alırsam Logitech G PRO gibi ürünlere yöneleyeceğim.

HyperX'in yazılımı çok kötü. 6-7k paraya ben o kulaklığa vermezdim şahsen.
Kendim kullanıyorum 3,5 almıştım memnun değilim. Bazen sessiz hiç işlem yapmadığım zaman tız bir ses geliyor bir ses acıp kapatınca düzeliyor. Yazılımı kullanmasan hiçbir şey kaybetmezsin hiçbir özelliği yok. Bir ara sürekli güncelleme uyarısı verip duruyordu programı silmiştim 6 ay kullanmadım tekrar yükledim o uyarı kalkmış artık.
@@fushigurotoji
Hocam siz niye yeni çıkan s modelini önerdiniz, çok fark var mı düz modelle. Ben yeni gördüm ama bir daha kulaklık alırsam Logitech G PRO gibi ürünlere yöneleyeceğim.
Hiç bir ayar yapmadan mı kullanıyorsunuz yani?

@@fushigurotoji
Evet, ses profili iyileştirildi, bağlantı kalitesi iyileştirildi ve çift bağlantı özelliği geldi. Aynı anda telefona ve PC'ye bağlanabiliyor. Arada fark var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı