Elektronik HyperX Cloud III S - 4.299 TL

Amazondan Razer Blackshark V3 aldım, bekliyorum. Uzun uzun araştırma yaptım ve Razer Blackshark V3, Asus Rog Pelta, Hyperx Cloud Alpha, Artics Nova 5 modellerini karşılaştırdım. 1 hafta süren karşılaştırmalarım sonucunda en iyisi Blackshark V3 çıktı, konfor açısından ASUS hariç diğer tüm modelleri denedim, Cloud Alpha bana hiç rahat gelmedi ama Razer ve Artics Nova 5 gayet rahattı. Ses açısından Razerin daha iyi olduğu kanağatına vardım ve onu aldım.
Hocam beyazı 6.374TL siyah ile arasında 2K fiyat farkı var. Siz neden aldınız görmediniz mi aceba beyazını?

Hocam beyazı 6.374TL siyah ile arasında 2K fiyat farkı var. Siz neden aldınız görmediniz mi aceba beyazını?
Ben 1 kere aldımmı en az 3-4 yıl kullanıyorum beyazı kirlenir vs. olur diye siyahını aldım zaten siyahını daha çok beğendim uzun yıllar kullancagım için almışken beğendimi almak istedim. Ayrıca siyahını Amazon üzerinden 6000tl ye almak münkün ikinci el seçeneği ile ama ben güvenenmedim

Ben 1 kere aldımmı en az 3-4 yıl kullanıyorum beyazı kirlenir vs. olur diye siyahını aldım zaten siyahını daha çok beğendim uzun yıllar kullancagım için almışken beğendimi almak istedim. Ayrıca siyahını Amazon üzerinden 6000tl ye almak münkün ikinci el seçeneği ile ama ben güvenenmedim
Ben beyazını kullanıyorum kirlenecek bir yapıda değil hocam. Ama tabikide kararınıza saygı duyuyorum güle güle kullanın.

Kulaklık ayarlarını driver vs hangi videodan yol izlediniz acaba? Ses biraz düşük geldi bana.

Ses düşük geldiyse muhtemelen kablolu bir kulaklıktan geçmişsinizdir. İlk önce yazılımını indirin kulaklığı kabloyla bağlayıp güncelleyin. Ardından equalizer apo indirip DB'i arttırabilirsiniz 5-6 dB. Arttırsanız yeterli olur ya da Dolby acces indirin volume leveler tikini işaretleyin. Hem kulaklığın hem mikrofonun Bitrate'ini desteklenen maksimum bitrate e güncelleyin ses ayarlarından. Henüz bir eq yapmadım ama cs2 de gayet iyi ses kasabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı