HyperX Cloud III S Wireless vs Razer BlackShark V3

• Konuyu başlatan Lakayra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 436
Açıkçası hem oyun hem dizi film izlemede kullanacağım. Ses kasma olarak iki kulaklığında tatmin edeceğini düşündüğümden değinmedim. Alacağım kulaklığın basslar ve genel ses profilinde iyi olmasını istiyorum. BlackShark v3'e şimdi bakıyorum. Kafam büyük olduğu için dediğiniz gibi daha iyi olabilir. Zaten yıllardır Rampage kullanıyorum. Eminim farkı anlayabilirim.
4 Yıl Rampage Stark kullandım, benimde kafam büyük. Mediamarkt mağazalarında tüm kulaklıkları denedim Hyperx modelleri çok rahat deniyordu fakat ben taktığımda üst kısımdan kafama baskı yaptı ve rahatsızdı. BlackShark V3 aşırı rahat geldi orada duydum adını zaten daha sonra araştırdım ve genel kullanımda daha iyi olduğu için V3 aldım. Şuan 6 gün oldu alalı.

Açıkçası hem oyun hem dizi film izlemede kullanacağım. Ses kasma olarak iki kulaklığında tatmin edeceğini düşündüğümden değinmedim. Alacağım kulaklığın basslar ve genel ses profilinde iyi olmasını istiyorum. BlackShark v3'e şimdi bakıyorum. Kafam büyük olduğu için dediğiniz gibi daha iyi olabilir. Zaten yıllardır Rampage kullanıyorum. Eminim farkı anlayabilirim.

Bass Mid Tiz ayrımını biliyorsanız zaten ikisini ayrı ayrı deneyince farkı anlarsınız. Büyük kafa için Cloud serisi uygun değil, 3, 3 Wireless ve 3S aynı kasa ve boyutla çıktığı için modeller aralarında boyut farkı vesaire yok. Cloud 3 serisi kulağa fazla baskı yapıyor, BlackShark serisi biraz daha salaş ve daha rahat oturuyor kulağa.

4 yıl Rampage stark kullandım, benim de kafam büyük. MediaMarkt mağazalarında tüm kulaklıkları denedim HyperX modelleri çok rahat deniyordu fakat ben taktığımda üst kısımdan kafama baskı yaptı ve rahatsızdı. BlackShark V3 aşırı rahat geldi orada duydum adını zaten daha sonra araştırdım ve genel kullanımda daha iyi olduğu için V3 aldım. Şu an 6 gün oldu alalı.

İncelemenizi okudum. Pil süresi bana birazcık yetersiz geldi ama iyi gidiyor mu? Şarj ederken zaten kullanabiliyoruzdur diye düşünüyorum.

Bass seviyorsan V3 alınır. Tabii dediğim gibi ben menteşe olayını bilmiyorum. Dedikleri gibi çözülmüşse sorun yok.

İncelemenizi okudum. Pil süresi bana birazcık yetersiz geldi ama iyi gidiyor mu? Şarj ederken zaten kullanabiliyoruzdur diye düşünüyorum.
Pil süresi yetersiz değil. 70 saat piyasadaki çoğu kulaklıktan daha fazla zaten. Hyperx modellerinin pil süresi çok çok çok fazla sadece, Sarj ederken cihazı kullanabiliyorsunuz ama zaten gece sarja takarsan sabah doluyor (4-5 saat sanırsam). 70 saat 1 hafta civarı gider zaten.

Pil süresi yetersiz değil. 70 saat piyasadaki çoğu kulaklıktan daha fazla zaten. HyperX modellerinin pil süresi çok çok çok fazla sadece, şarj ederken cihazı kullanabiliyorsunuz ama zaten gece sarja takarsan sabah doluyor (4-5 saat sanırsam). 70 saat 1 hafta civarı gider zaten.

Hocam vallahi 70 saati 1 haftada bitiren varsa helal olsun.

Bass seviyorsan V3 alınır. Tabii dediğim gibi ben menteşe olayını bilmiyorum. Dedikleri gibi çözülmüşse sorun yok.

Menteşe olarak bilmiyorum ama genel olarak yapısı kalitesiz diyorlar.

Pil süresi yetersiz değil. 70 saat piyasadaki çoğu kulaklıktan daha fazla zaten. HyperX modellerinin pil süresi çok çok çok fazla sadece, şarj ederken cihazı kullanabiliyorsunuz ama zaten gece sarja takarsan sabah doluyor. 70 saat 1 hafta civarı gider zaten.

Dediğiniz gibi 70 saat benim için 2 hafta gidecektir. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı