HyperX Cloud III vs SteelSeries Nova 5

İki markayı da kullandım fakat farklı modellerini. Genel memnuniyet anlamında Steelseries alırdım ben olsam. Aktif olarak Arctis 1 Wireless kullanıyorum son derece memnunum. Yıllardır da Steelseries kullandım fakat çok pahalandığı için diğer ekipmanlarımı güncellerken HyperX tercih ettim.

Cloud III'ün kısık ses sorunu varmış, onu almayacağım. Nova 5'in ses sürücüsü 40 MM çok düşük değil mi?
Benim kulaklığım da 40mm diye hatırlıyorum. Gayet yeterli aşırı yüksek kullanmıyorsanız ki kulağa çok zararlı öyle kullanmak. Çoğu oyunu %30 ses seviyesinde oynuyorum (kulaklık ses seviyesi %100, Windows ses seviyesi %50). Müzik performansı da benim için yeterince iyi. Kullandığım en iyi kulaklık bu olduğuna göre Nova 5 çok daha iyidir diye düşünüyorum (Arctis 1 Wireless'ta Arctis 7 sürücüleri var).

hyperx cloud III’ün hiçbir kronik sorunu yok fakat müziklerin bassları hafif tisli oluyor onu da dtsx’i açarak düzeltirsin. Nova 5 daha kaliteli kalıyor bütçe yetiyorsa 5.

Şunu da eklemek isterim Nova 5’in kronik sorunu yere düşürürseniz 3-4 defa sol tarafı bildiğiniz cıkıyor iple sallanıyor. Haberiniz olsun, malzeme yapısı kaliteli değil. (Nova 1 ile aynı malzemeye sahip)

Corsair HS80 :D CORSAIR HS80 RGB WIRELESS Premium DOLBY ATMOS Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA fiyatı şuan çok uygun ve mikrofon kalitesi olarak en iyisi.
Hocam en iyisi terimini kullanmayalım. Ona bakarsak Hyperx Cloud III’de iyi bir mikrofon. O kısım tartışılır fakat benim şahsi görüşüm III’ün mikrofonu daha berrak sesi net alıyor ve gürültü engelleyici var. Yanımda kardeşim sesleniyor, sesi de avazı cıktığı kadar çıkıyor fakat karşıya sesi gitmiyor.

Son düzenleme:
Corsair HS80 :D CORSAIR HS80 RGB WIRELESS Premium DOLBY ATMOS Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA fiyatı şuan çok uygun ve mikrofon kalitesi olarak en iyisi.
Güzel ürün, mikrofonun gizlenememesinden dolayı tercih edemeyeceğim.

hyperx cloud III’ün hiçbir kronik sorunu yok fakat müziklerin bassları hafif tisli oluyor onu da dtsx’i açarak düzeltirsin. Nova 5 daha kaliteli kalıyor bütçe yetiyorsa 5.

Şunu da eklemek isterim Nova 5’in kronik sorunu yere düşürürseniz 3-4 defa sol tarafı bildiğiniz cıkıyor iple sallanıyor. Haberiniz olsun, malzeme yapısı kaliteli değil. (Nova 1 ile aynı malzemeye sahip)

Hocam en iyisi terimini kullanmayalım. Ona bakarsak Hyperx Cloud III’de iyi bir mikrofon. O kısım tartışılır fakat benim şahsi görüşüm III’ün mikrofonu daha berrak sesi net alıyor ve gürültü engelleyici var. Yanımda kardeşim sesleniyor, sesi de avazı cıktığı kadar çıkıyor fakat karşıya sesi gitmiyor.
Nova 5 ve Nova 7 arasındaki fark nedir? Nova 7 almaya lüzum var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı