Elektronik HyperX Cloud III Wired 2698TL

Bunun yerine fifine h9 aldim pişman değilim, cloud3 için rahat değil ve mikrofonu kötü yorumlarını cok gördüm

Aynı sayılmaz biri kablosuz biri kablolu ama ses olarak HyperX daha iyi bence Barracuda X var bende bana yetersiz geliyor.
Aslına bakarsan bi kaç gün önce amazondan 2bine barracuda x aldım, kablosuza geçme düşüncem vardı. Kulaklığı daha kullanmadım fiyatının karşılığını verebiliyo mu diye merak ettim

Aslına bakarsan birkaç gün önce Amazon'dan 2bine Barracuda X aldım, kablosuza geçme düşüncem vardı. Kulaklığı daha kullanmadım fiyatının karşılığını verebiliyor mu diye merak ettim.

40mm sürücüsü var diye biliyorum ses bana çok yetersiz geldi ben kaira kullanıyorum bangır bangır atmosferi çok iyi hem film hem oyun hem müzik beni çok tatmin etti tabii kişiden kişiye değişir.

40mm sürücüsü var diye biliyorum ses bana çok yetersiz geldi ben kaira kullanıyorum bangır bangır atmosferi çok iyi hem film hem oyun hem müzik beni çok tatmin etti tabii kişiden kişiye değişir.
Evet gördüm onu ama sürücü boyutundan ziyade kullanılan teknolojinin daha önemli olduğunu düşünüyorum

Aslına bakarsan birkaç gün önce Amazon'dan 2bine Barracuda X aldım, kablosuza geçme düşüncem vardı. Kulaklığı daha kullanmadım fiyatının karşılığını verebiliyor mu diye merak ettim.

Ben de Amazon'dan 2980 TL'ye aldım, bugün elime geçti. Fakat Bluetooth ve Type-C bağlantıda dip ses mevcut. Ses tekerleğini açma yönüne çevirdiğimde, %50'den sonra dip ses başlıyor. Tekerlek sona geldiğinde dip ses en yüksek seviyeye ulaşıyor. Kiminde ise dip ses yokmuş, şansa bana denk geldi. Bu yüzden yarın iade edeceğim. Ayrıca kutu üzerinde ağırlık yanlış yazılmış; 250 gram değil, 267 gram. Mikrofonla beraber 278 gram. Clamping Force rahatsız edici düzeyde değil, konforu iyi, ses boğuk değil, ferah. Ses kalitesi, yazın 1000 liraya aldığım fakat konforsuzluğu nedeniyle kullanamadığım turtle beach stealth 600 gen2 ile aynı, HyperX Cloud Core 2 Wireless'den iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı