- Makaleler
- 9
Amazon'da da aynı fiyat, alacak olan varsa orayı da tercih edebilir.
Bu.Bu mu 2900e barracuda x mi
Bu.Bu mu 2900e barracuda x mi
Kesinlikle katılıyorum o bütçede başka model bakılmaz bence.İlla markada marka olsun diyenler için iyi fiyat. Fifine H9 tercih ederim kesinlikle.
Aslına bakarsan bi kaç gün önce amazondan 2bine barracuda x aldım, kablosuza geçme düşüncem vardı. Kulaklığı daha kullanmadım fiyatının karşılığını verebiliyo mu diye merak ettimAynı sayılmaz biri kablosuz biri kablolu ama ses olarak HyperX daha iyi bence Barracuda X var bende bana yetersiz geliyor.
Aslına bakarsan birkaç gün önce Amazon'dan 2bine Barracuda X aldım, kablosuza geçme düşüncem vardı. Kulaklığı daha kullanmadım fiyatının karşılığını verebiliyor mu diye merak ettim.
Evet gördüm onu ama sürücü boyutundan ziyade kullanılan teknolojinin daha önemli olduğunu düşünüyorum40mm sürücüsü var diye biliyorum ses bana çok yetersiz geldi ben kaira kullanıyorum bangır bangır atmosferi çok iyi hem film hem oyun hem müzik beni çok tatmin etti tabii kişiden kişiye değişir.
Evet gördüm onu ama sürücü boyutundan ziyade kullanılan teknolojinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.
40mm belli bir gücü var hocam tabii ki kalite başka bir şey ama bana yetersiz geldi 50 mm HyperX 3 de zayıf gelmişti bana.
Cloud 3 zaten bass konusunda berbat bir kulaklık. Iksiide bu butcedeki vasat tercihlerden.
Aslına bakarsan birkaç gün önce Amazon'dan 2bine Barracuda X aldım, kablosuza geçme düşüncem vardı. Kulaklığı daha kullanmadım fiyatının karşılığını verebiliyor mu diye merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.