Furkan Borak
Hectopat
Bunun yerine kendinizi düşünüyorsanız Corsair HS 80 Wireless alın.
HS80 Max yok mu bu fiyata?Bunun yerine kendinizi düşünüyorsanız Corsair HS 80 Wireless alın.
Varmış hocam. Elektronik: Corsair HS80 Max Beyaz Wireless 5.499 TLHS80 Max yok mu bu fiyata?
Hocam, daha dün forumda Barracuda için menteşe kırılma sorunu vardı. İşin sıkıntısı Razer servisi, bu menteşe sorununa kullanıcı hatası diyor.
Yoksa BlackShark V2 Pro almayı düşünüyordum.
Teşekkürler tavsiye için ama kablolu kulak üstü alıp, yanına kablosuz kulak içi kulaklık almaya karar verdim.O sorunu bende sağda solda çok gördüm ama bende 2-3 aydır bir sorun çıkmadı hatta sağlam duruyor ve herhangi bir kırılma yamulma olaylarında bütün markalar kullanıcı hatası der. BlackShark V2 Pro için de menteşe olarak Barracuda'dan daha iyi diyebilirim. Bu arada Logitech G535 gibi modellere de bakabilirsiniz onunda ses kalitesi iyi diye biliyorum
2 kere v2 Pro servis değişimi sağladım, 2023 model. Bilkom dahi kronik sorun olduğunu kabul ediyor o cihazdaki eklem sorununun.Yoksa blackshark V2 pro almayı düşünüyordum.
Bu konuya tecrübelerinizi aktarabilir misiniz hocam? Arkadaşa ücretli değişim kararı çıkmış.2 kere V2 Pro servis değişimi sağladım, 2023 model. Bilkom dahi kronik sorun olduğunu kabul ediyor o cihazdaki eklem sorununun.
maxwell sahibi olarak üstüne yokAudeze Maxwell, SteelSeries Nova pro, Logitech Astro A50X en iyi wireless oyuncu kulaklıklar diye biliyorum.
İmaging'i nasıl onun ? yani bazı insanlar oyunda ayak seslerini yada seslerin nerden geldiğini belirlemekte zorlandığını iddia ediyor .maxwell sahibi olarak üstüne yok
kulak testi yapsınlar. üstüne yokİmaging'i nasıl onun ? yani bazı insanlar oyunda ayak seslerini yada seslerin nerden geldiğini belirlemekte zorlandığını iddia ediyor .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.