Elektronik HyperX Cloud III Wireless 5399 TL

Hocam, daha dün forumda Barracuda için menteşe kırılma sorunu vardı. İşin sıkıntısı Razer servisi, bu menteşe sorununa kullanıcı hatası diyor.

Yoksa BlackShark V2 Pro almayı düşünüyordum.

O sorunu bende sağda solda çok gördüm ama bende 2-3 aydır bir sorun çıkmadı hatta sağlam duruyor ve herhangi bir kırılma yamulma olaylarında bütün markalar kullanıcı hatası der. BlackShark V2 Pro için de menteşe olarak Barracuda'dan daha iyi diyebilirim. Bu arada Logitech G535 gibi modellere de bakabilirsiniz onunda ses kalitesi iyi diye biliyorum

O sorunu bende sağda solda çok gördüm ama bende 2-3 aydır bir sorun çıkmadı hatta sağlam duruyor ve herhangi bir kırılma yamulma olaylarında bütün markalar kullanıcı hatası der. BlackShark V2 Pro için de menteşe olarak Barracuda'dan daha iyi diyebilirim. Bu arada Logitech G535 gibi modellere de bakabilirsiniz onunda ses kalitesi iyi diye biliyorum
Teşekkürler tavsiye için ama kablolu kulak üstü alıp, yanına kablosuz kulak içi kulaklık almaya karar verdim.

Yoksa blackshark V2 pro almayı düşünüyordum.
2 kere v2 Pro servis değişimi sağladım, 2023 model. Bilkom dahi kronik sorun olduğunu kabul ediyor o cihazdaki eklem sorununun.

Memnuniyet ve parça kalitesi açısından HS80 Max öneririm arkadaşlar. Kablosuz kulaklıkta alabileceğiniz maksimum ses kalitesini alırsınız. SoundID sayesinde sesi kulağınıza göre kişiselleştirir kullanırsınız.

2 kere V2 Pro servis değişimi sağladım, 2023 model. Bilkom dahi kronik sorun olduğunu kabul ediyor o cihazdaki eklem sorununun.
Bu konuya tecrübelerinizi aktarabilir misiniz hocam? Arkadaşa ücretli değişim kararı çıkmış.

Benzer sorundan dolayı ürününü servise gönderecek arkadaş yardım istemişti. Tavsiyeleriniz yardımcı olacaktır.

İmaging'i nasıl onun ? yani bazı insanlar oyunda ayak seslerini yada seslerin nerden geldiğini belirlemekte zorlandığını iddia ediyor .
kulak testi yapsınlar. üstüne yok

Dosya Ekleri

• IMG-20240807-WA0033[1].jpg
    IMG-20240807-WA0033[1].jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı