HyperX Cloud S vs Logitech G Pro X

yuk1

Femtopat
Merhaba, iyi günler. Hem oyun oynuyorum hem de müzik dinliyorum. Araştırdığımda ikisi de birbirlerine çok yakın performans gösteriyor gibi şeyler duydum. Alpha S, hem görüntüsü hem de Cloud 2 ile kulaklıkta çok iyi bir marka olduğu için düşünüyorum. Bu kulaklıkları kullanan arkadaşlar varsa, deneyimlerini söylerlerse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alpha S kullanıyorum. 7.1 özelliğini beğendim oyun oynarken ve film izlerken açıyorum ancak içerisinde gelen ses kartının müzik için uygun olmadığını düşünüyorum. Müzik dinlerken bilgisayarımın ses kartını kullanıyorum çünkü içinde gelen ses kartının eğer 7.1 açmazsanız ses seviyesinin yeterli olmadığını düşünüyorum ayarlarından "loudness equalization" ayarını açtığınızda yine biraz yükseliyor ama bangır bangır ses gelsin istiyorsanız 7.1 açmanız gerek. Müzik dinlerken de 7.1 ne kadar işe yarar bilemiyorum zevk meselesi. Fakat ben kulaklıktan memnunum fiyatına değeceğini düşünüyorum. Bas ve tiz sesler içindeki çift odacık sayesinde dengeli ve kaliteli, kulağımı da yormuyor. :)

Alpha s kullanıyorum. 7.1 özelliğini beğendim oyun oynarken ve film izlerken açıyorum ancak içerisinde gelen ses kartının müzik için uygun olmadığını düşünüyorum. Müzik dinlerken bilgisayarımın ses kartını kullanıyorum çünkü içinde gelen ses kartının eğer 7.1 açmazsanız ses seviyesinin yeterli olmadığını düşünüyorum ayarlarından "loudness equalization" ayarını açtığınızda yine biraz yükseliyor ama bangır bangır ses gelsin istiyorsanız 7.1 açmanız gerek. Müzik dinlerken de 7.1 ne kadar işe yarar bilemiyorum zevk meselesi. Fakat ben kulaklıktan memnunum fiyatına değeceğini düşünüyorum. Bas ve tiz sesler içindeki çift odacık sayesinde dengeli ve kaliteli, kulağımı da yormuyor. :)

Teşekkür ederim. Farklı bir sorum daha var. Artics 3 veya 5 kullandınız mı? Ve onların performansı nasıl? Müzik için profesyonel bir müzik dinleyicisi veya üreticisi değilim, bundan dolayı müzik performansı aşırı fazla olmasına gerek yok. Bunları karşılıyor değil mi? Teşekkürler.

Teşekkür ederim. Farklı bir sorum daha var. Artics 3 veya 5 kullandınız mı? Ve onların performansı nasıl? Müzik için profesyonel bir müzik dinleyicisi veya üreticisi değilim, bundan dolayı müzik performansı aşırı fazla olmasına gerek yok. Bunları karşılıyor değil mi? Teşekkürler.
Hayır kullanmadım o yüzden o iki kulaklık hakkında bir bilgim yok. Alpha S'in müzik performansı güzel ancak dediğim gibi ses seviyesi biraz sorun olabilir. Yanlış bilgilendirme olmasın sesi az değil sadece öyle çok yüksek de değil. Ayarı yaparsanız belki yeterli olur ama bu konu kişiden kişiye değişeceğinden dolayı almadan önce test etmenizi öneririm.

Merhabalar,
Neyi kullanıyorsunuz şuan bende ikisi arasında kaldım.(Hyperx vs Logitech)

Merhaba, iyi günler. Hem oyun oynuyorum hem de müzik dinliyorum. Araştırdığımda ikisi de birbirlerine çok yakın performans gösteriyor gibi şeyler duydum. Alpha S, hem görüntüsü hem de Cloud 2 ile kulaklıkta çok iyi bir marka olduğu için düşünüyorum. Bu kulaklıkları kullanan arkadaşlar varsa, deneyimlerini söylerlerse çok sevinirim.

Hangi kulaklığı aldığınızı söyler misiniz ve de + ve - lerinden bahsederseniz çok güzel olur.

Merhabalar,
Neyi kullanıyorsunuz şu an bende ikisi arasında kaldım.(hyperx vs logitech)

Aynı şekilde sizde 2 kulaklıktan birini aldıysanız memnun musunuz + ve eksilerini söylerseniz güzel olur.

Hocam, bu konuda HyperX daha iyi. Logitech ile ilgili sorun yaşayanlar oluyor.

Ne gibi sorunlar ve Logitech'ten bayağı memnun olan kişide duydum ben çok bilmiyorum ama sorunları söyleyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı