Hyperx Cloud Silver Nasıldır?

Daha fazla  
Meslek
Ofis Elemanı
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Öncelikle konu başlığında da belirttiğim gibi hyperx Cloud Silver alınır mı? Hyperx cloud 2 almak istiyorum fakat bütçemi aşmakta. QP Bilişim'de Cloud Silver 479 TL Cloud 2 809. Bu konuyla ilgili birkaç sorum var.

1. Daha önce hiç gaming kulaklık kullanma imkanım olmadı. Alır isem beni tatmin eder mi?
2. Oynadığım oyunlar genelde FIFA 20, ETS 2, COD WWII, NFS HEAT, GTA 5, Middle Earth Shadow Of War. Nadir olarak da BF5, AC Odyssey.
Sizce bu oyunlara bu kulaklığı alsam değer mi? Son olarak da creative hoparlör (2.0) kullanıyorum. Hoparlöre alıştığım için kulaklığı sürekli kullanır mıyım ondan endişeliyim. Sonuçta 500 tl verip 2-3 defa kullanıp sıkılmakta var. Yada kulaklığa vereceğim paraya 2+1 hoparlör almak mı daha mantıklı olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı