HS60 Pro yazılım destekli mi?Alınır. Hatta geçen 489TL mi öyle bir şey olmuştu HS60 Pro. Ses kartı var HS60 Pro'da, kovalanabilir.
HS60 Pro yazılım destekli mi?Alınır. Hatta geçen 489TL mi öyle bir şey olmuştu HS60 Pro. Ses kartı var HS60 Pro'da, kovalanabilir.
HS60 Pro iCUE tarafından destekleniyor diye biliyorum. 7.1'i için gerekli.HS60 Pro yazılım destekli mi?
Kulaklığın ağırlığı kaç gram? Herhangi bir şey bulamadım. Şuan kullandığım kulaklık James Donkey 710 ve ağır gelmeye başladığı için değistirmek istiyorum.HS60 Pro iCUE tarafından destekleniyor diye biliyorum. 7.1'i için gerekli.
Hafif sanırım.317 gram.
Hocam daha fazla çıkamıyorum maalesef. Fakat benim kuzenim de bu kulaklığı kullanıyor geçen 2019 da 350 TL gibi bir fiyata almıstı ve hala kullanıyor herhangi bir sorun yasamadığını söyluyor. Arkadasınıza gelen urun bozuktur sanırım.HS60 çok kötü bir ürün, sakın almayın. Arkadaşım HS35 ve bunu kullandı, ciddi problemlere sahipti. Dip ses problemi, mikrofonun kötü olması, basların rahatsız edici boğuk olması gibi gibi. Aynı zamanda fiyatının da fazla olması cabası. Emin olun paranıza yazık edersiniz. Eğer 150 TL daha koyabiliyorsanız Cloud Alpha alın.
Dengi Corsair Void Elite var fakat onunda kronik sorunları varmıs. Cızırtı ve dip ses. İndirim ile Arctis 3 alsam diye dusunuyorum fakat indirim ile de en fazla 600 TL gibi bir fiyata duser. Tek mantıklı gelen suanlık HS60 Pro gibi duruyor.4 yıl kullandım. 240TL'ye almıştım. Çok ağır değil, saatlerce kullandığım halde hiç kafamda veya kulağımda ağrı oluştuğunu hatırlamıyorum. Oldukça ergonomik. Mikrofonu ortalama. Basslı müziklerde performansı normalin altında. Oyunlarda ses kasarım diyorsan rahatlıkla tüm sesleri algılayabiliyorsun. Çok memnun kaldığım bir kulaklık idi fiyatına göre. Şimdiki fiyatını hak eder mi orasını bilemiyorum.
Bu arada Cloud Stinger için mi dediniz yoksa HS60 Pro için mi?4 yıl kullandım. 240TL'ye almıştım. Çok ağır değil, saatlerce kullandığım halde hiç kafamda veya kulağımda ağrı oluştuğunu hatırlamıyorum. Oldukça ergonomik. Mikrofonu ortalama. Basslı müziklerde performansı normalin altında. Oyunlarda ses kasarım diyorsan rahatlıkla tüm sesleri algılayabiliyorsun. Çok memnun kaldığım bir kulaklık idi fiyatına göre. Şimdiki fiyatını hak eder mi orasını bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.