HyperX Cloud Stinger Core vs Cooler Master CH321

Bütçe
400-500

M.Esat

Megapat
Daha fazla  
Film, müzik ve oyun için bilgisayarda kullanacağım kulaklık arıyorum. Oyunlarda ses kasmak vs gibi bir amacım yok tek istediğim şey kulaklığın güzel kaliteli ses vermesi. Nasıl seçeceğimi bilmediğim için çok kararsız kaldım karşıma şu modeller çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Film, müzik ve oyun için bilgisayarda kullanacağım kulaklık arıyorum. Oyunlarda ses kasmak vs gibi bir amacım yok tek istediğim şey kulaklığın güzel kaliteli ses vermesi. Nasıl seçeceğimi bilmediğim için çok kararsız kaldım karşıma şu modeller çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kablosuz arayışında biri olarak Blackshark'ın kablosuz olan Pro modelini baya övüyorlar hocam.

Ben CH321 kullanıyorum gayet güzel hocam, tavsiye ederim 1.5 yıldır bir sıkıntısını görmedim.

Pek müzik dinler misin sence nasıl sesi kaliteli veriyor mu?
Kablosuz arayışında biri olarak Blackshark'ın kablosuz olan Pro modelini baya övüyorlar hocam.
Aman hocam telefonun sürekli biten şarjları yeterli benim için.
İllede Razer alacağım gibi bir takıntınız yoksa CH321 en mantıklı seçim.

Hayır öyle bir düşüncem yok sesi güzel versin yeterli bana teşekkürler.

Pek müzik dinler misin sence nasıl sesi kaliteli veriyor mu?

Aman hocam telefonun sürekli biten şarjları yeterli benim için.

Hayır öyle bir düşüncem yok sesi güzel versin yeterli bana teşekkürler.
Kulaklığın kablosu daha çekilmez bence hocam. 2-3 günde bir 1 saat şarja takmak daha mantıklı.

Çok kaliteli hocam C100sl kulaklığım var CH321'in yanından bile geçemez.
C100sl bende de var artık daha güzel bir şeyler olsun istiyorum o yüzden bakıyorum. Ch321 almayı düşünüyorum umarım güzel çıkar.
Kulaklığın kablosu daha çekilmez bence hocam. 2-3 günde bir 1 saat şarja takmak daha mantıklı.
Kablo olmaması gerçekten büyük arti evet ama yanında vana bir kaç dezavantajları da var. Bağlantı gecikme, bağlantı sağlama fiyat gibi. Tabiki yüksek kalite ses için fiyatı daha çok artar sanırım.

C100sl bende de var artık daha güzel bir şeyler olsun istiyorum o yüzden bakıyorum. Ch321 almayı düşünüyorum umarım güzel çıkar.

Kablo olmaması gerçekten büyük arti evet ama yanında vana bir kaç dezavantajları da var. Bağlantı gecikme, bağlantı sağlama fiyat gibi. Tabiki yüksek kalite ses için fiyatı daha çok artar sanırım.
Sene 2015 değil hocam artık gecikme yok denecek kadar az.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı