HyperX Cloud Stinger vs Corsair HS35 vs Cooler Master CH321

Bütçe
350
HS60 Pro vs Corsair Void RGB desem hangisini alın dersiniz?
Corsair HS60 Pro alırdım. Hem fiyatı daha uygun ve aralarında pek bir fark yok. Hem dışarı çıkarken de kullanabilirsiniz.

Corsair HS60 Pro alırdım. Hem fiyatı daha uygun ve aralarında pek bir fark yok. Hem dışarı çıkarken de kullanabilirsiniz.

Size korkumu anlatayım hocam ondan dolayı jacklı kulaklıklara yanaşmıyorum yakın zamanda HyperX Cloud 2'nin ses kartı bozuldu yenisini alsam bile 250-300 TL vereceğim ses kartına. Yaptırmaya gidicem yarın yapamazsalar diye bakınıyorum. İtopya'da da iyi indirim var yoksa gözüm kapalı şu an Corsair Elite jacklı olanı almıştım bile ondan korkuyorum

Hocam bunlar kaliteli markalar. Mesela Corsair HS35 kullanıcıların bazıları kulaklıklarını kolayca kırdılar ve Corsair yenisini verdi. Corsair HS60 Pro'nun USB ses kartı bozulursa garantiye verirsiniz veya ses kartsız olarak kullanırsınız. Yani içiniz rahat olsun bu konuda.

Tamam hocam size güveniyorum yarın alacağım tekrardan teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…