Hyperx Cloud Stringer masaüstü bilgisayar montajı

Daha fazla  
Arkadaşlar kullanmış olduğum masaüstüne Hyperx Cloud Stringer kulaklık siparişi verdim fakat kafama takılan bir soru var. Benim kasada hem mikrofon hem kulaklık girişi var, Hyperx Cloud Stringer de ise tek girişli var bildiğim kadarıyla. Kullanımda veya seste herhangi bir problem olur mu? Bir de kulaklık girişine mi mikrofon girişine mi takmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dual jakı masaüstü bilgisayarda kullanamıyorsunuz özel durumlar haricinde.
Kutu içeriğinden mikrofon ve hoparlör kısmını ayıran çevirici çıkacaktır. Çıkmıyorsa kendiniz almalısınız.
Kutu içeriğinden mikrofon ve hoparlör kısmını ayıran çevirici çıkacaktır. Çıkmıyorsa kendiniz almalısınız.

Çözüm
Aynen kutu içeriğinde varmış teşekkür ederim.

Kendim Cloud Stinger kullanıyorum. İçerisinden hoparlör ve mikrofon kısmını ayıran çevirici çıkıyor...
Oyunlarda ses ayarı için kullandığınız bir yazılım var mı ? ben razer surround kullanıyorum fakat istediğim ses ayarını alamıyorum.örneğin cs go da ateş edince çok yankı yapıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı