HyperX Cloud vs Rampage SN-RW1

Sizce?


  • Oy verenlerin toplamı
    27

Cayxe

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2018
Mesajlar
605
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, 350 lira gibi bir bütçem var. Oyun ve müzik için kullanmak istiyorum (Genel olarak oyun, oyun olarakta CS GO, Fortnite, 13. Friday gibi oyunlar oynayacağım). Konuyu açmadan önce biraz araştırma yaptım Rampage SN-RW1 ve Hyperx Cloud 'u buldum. Terletmeyen ve baş ağrıtmayan kulaklık olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Bunlardan ayrı olarak kulaklıkta önerebilirsiniz.
 
Oyun performansı nasıl? Ayrıca bana 1 günlük değil 2-3 yıl idare etmesi gerekiyor da.
RW1 kullandım, gayet güzel bir kulaklık, öyle 1 günde falan da bozulmuyor. Malzeme kalitesi olarak Razer kadar değil ama kötü de değil. Tavsiye ederim.
@Batuhan A. Corsair HS60 yerine HyperX cloud önermişti.Rampage SN-RW1 HyperX'ten daha mı iyi?
 
Oyun performansı nasıl? Ayrıca bana 1 günlük değil 2-3 yıl idare etmesi gerekiyor da.
Rampage alabilirsiniz. malzeme kalitesi çok kötü değildir. ayrıca 7.1 ses deneyimli cloud ise 3.5 mm jack girişli ve ses kalitesi kötü.
 
Oyun performansı nasıl? Ayrıca bana 1 günlük değil 2-3 yıl idare etmesi gerekiyor da.
Oyun performansı gayet iyi, profesyonel olmayan herkese rahatça yeter. Ömürle ilgili olarak da şunu söyleyeyim, evde 2 yıldır RW1 ve 4.5 yıldır R4 var, ikisi de sonuna kadar çalışıyor, 4.5 yıllık olanı 50 liraya almıştım, hala neredeyse deformesi yok.
 
Rampage öneren arkadaşlar ne dediklerini bilmiyor, Cloud modeli çok daha iyi. Nerede üretildiği belli olmayan kıytırık ürünlere para vermeyin. Bir arkadaş Rampage önerip Cloud'un ses kalitesine kötü demiş, nasıl bir kafa anlamak güç.

Arctis 3 de güzel bir alternatif. Bu fiyatlarda alınabilecek kulaklıklar ;
  • Cloud Stinger
  • Steelseries Arctis 3
  • Corsair HS50/60
  • Cloud Silver
Bunlar dışında tercih yapmanızı önermiyorum, unuttuğum güzel model olabilir ama sakın gidip Rampage gibi rezil bir ürüne 250 TL vermeyin. Yine de benim önerim Cloud Silver.
 
Son düzenleme:
HyperX Cloud her türlü daha iyi diye düşünüyorum. Ben HyperX Cloud 2 7.1 kullanıyorum gerçekten çok kaliteli bir kulaklık. Fakat aldığım günden beri 7.1'i adam akıllı kullanmadım. Yani oyun sektöründe emin adımlarla yürüyen Kingston HyperX ile Rampage'i karşılaştırmak bana göre saçma.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı