Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aliexpress den 150 TL ye Somic G941 aldim yazin arkadasim SN RW1 getirmisti isim disinda hic bir fark gormedim yazilimi bile aynisi neredeyse . Imzamdaki konuya bakmani siddetle oneririm, aklina takilan bisey olursa konunun altina yazarsan yardimci olmaya calisirim.
Bence 7.1 ibaresine çok takılmamak lazım. Bunun yerine sürücüsü kaliteli iyi ses veren kulaklıklara yönebilirsiniz. Bu iki karşılaştırma arasında tabi Cloud seçerim. Daha önce HyperX Stinger kulaklık kullanıyordum. Ama şimdi sennheiser gsp 300 kullanıyorum indirimde yakalamıştım. Gerçekten şuan kullandığım kulaklık GSP 300 çok iyi mikrofonuna zaten laf edilmez. Kulaklık alacaksanız 7.1 ibaresine artık pek takılmak gerekmiyor. İncelemek isterseniz linkini bırakıyorum. Bütçeniz yada biriktirme fırsatınız varsa bunlardan hariç GSP 300 kesinlikle tavsiye ederim. Ama bu ikisi arasından Cloud tabikide en mantıklı seçim olacaktır.