HyperX CloudIII Wireless vs Logitech G PRO X 2 Lightspeed Wireless vs Razer BlackShark V2 Pro (2023)

Adv3ns

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi bu üç kulaklık arasında kaldım. Birine karar veremememin sebebi hepsinin bir sorunu var gibi gözükmesi... HyperX Cloud III'ün sesinin kısık oldugu EQ ayarı yaptıktan sonra da seste bozulmalar olduğu, Razer BlackShark'ın sağ kulak tarafındaki menteşenin fabrika üretiminde hata olduğu için çabucak kırıldığını ve son olarakta G PRO X 2'nin bütçesine göre mikrofonunun çok kalitesiz olduğu söyleniyor. Sizce hangisi daha iyidir? Önerebileceğiniz başka kulaklıklar var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi bu üç kulaklık arasında kaldım. Birine karar veremememin sebebi hepsinin bir sorunu var gibi gözükmesi... HyperX Cloud III'ün sesinin kısık oldugu EQ ayarı yaptıktan sonra da seste bozulmalar olduğu, Razer BlackShark'ın sağ kulak tarafındaki menteşenin fabrika üretiminde hata olduğu için çabucak kırıldığını ve son olarakta G PRO X 2'nin bütçesine göre mikrofonunun çok kalitesiz olduğu söyleniyor. Sizce hangisi daha iyidir? Önerebileceğiniz başka kulaklıklar var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
V2 pro 2023 kullandım iğrenç bir kulaklık öneren arkadaşlar kullanmadıkları çok belli

Birisi 5400, birisi 7000, birisi de 10000TL. Arada çok fiyat farkı var. Cloud 3 her anlamda diğer ikisinden geride bir cihaz. Mikrofon benzerler ama ses ve malzeme kalitesi olarak G PRO X 2 çok daha iyi. V2 Pro'nun sahne genişliği ve ses çözünürlüğü fiyatına göre kötü. Ben olsam G PRO X 2 alırdım.

Denedim. Cloud 3 Wireless'ten çok daha iyi. Logitech'ten daha iyi olduğunu görmüştüm 1-2 konuda.
Cloud 3 wireless kullanmadım fakat sevdiysen kulağından şüphe duyarım , imaging'i kötü boğuk ve birbirine girmiş bassları yüzünden, EQ ile azda olsa düzeltebiliyorsun fakat hala kötü , hangi konuda gordunuz bilmiyorum fakat ben açıkcası hiçbir konuda BLACKSHARK V2 PRO>G PRO X2/ CLOUD 3 WIRELESS diyen görmedim . G PRO X2'den iyi olma imkanı yok, blackshark v2 pro 2020 ile aralında hemen hemen ses kalitesi farkı yok. Şuan kullandığınız kulaklık h2002d, BS V2X gibi bir giriş seviyesi bir kulaklıksa illaki beğenmeniz normal v2 pro 2023'ü.

Cloud 3 Wireless kullanmadım fakat sevdiysen kulağından şüphe duyarım, ımaging'i kötü boğuk ve birbirine girmiş bassları yüzünden, EQ ile az da olsa düzeltebiliyorsun fakat hala kötü, hangi konuda gordunuz bilmiyorum fakat ben açıkçası hiçbir konuda BlackShark V2 pro>g Pro X2/ Cloud 3 Wireless diyen görmedim. G PRO X2'den iyi olma imkanı yok, BlackShark V2 Pro 2020 ile aralında hemen hemen ses kalitesi farkı yok. Şu an kullandığınız kulaklık H2002D, bs v2X gibi bir giriş seviyesi bir kulaklıksa illaki beğenmeniz normal V2 Pro 2023'ü.

Cloud 3 Wireless'i beğenmedim zaten. Forumda 1-2 kere denk gelmiştim BlackShark v2 Pro'nun G PRO X2'den iyi olduğunu söyleyen.

Cloud 3 Wireless'i beğenmedim zaten. Forumda 1-2 kere denk gelmiştim BlackShark v2X Pro'nun G PRO X2'den iyi olduğunu söyleyen.
Blackshark v2X pro diye bir kulaklık yok, G PRO X2'de yeni kullanılan grafen sürücüleri sayesınde distortion ve cızırtı yok fakat bs v2 pro 2023'te bu cızırtı problemi olabiliyor , Razer kulaklık konusunda çok kötü bence . Tek beğendiğim bs v2 SE var onuda 1900 tlye mi ne almıstım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı