E enes_fin Hectopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 64 6 Ağustos 2019 #31 enes_fin dedi: Bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyo Genişletmek için tıkla... Pioll sarahsoles dedi: Ekran kartınız ne? Ekran kartının monitöre olan bağlantısında bir sorun olabilir mi? Sistemi takıp sökerken ekran kartı kablosunu anakarta mı bağladınız? Doğruca ekran kartına takmanız gerekiyor, belki burada bir sorun yaşanmıştır. Genişletmek için tıkla... Rami çıkarttım lakin geri takarken genardaki klips oturmuyo.Tamam taktım
enes_fin dedi: Bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyo Genişletmek için tıkla... Pioll sarahsoles dedi: Ekran kartınız ne? Ekran kartının monitöre olan bağlantısında bir sorun olabilir mi? Sistemi takıp sökerken ekran kartı kablosunu anakarta mı bağladınız? Doğruca ekran kartına takmanız gerekiyor, belki burada bir sorun yaşanmıştır. Genişletmek için tıkla... Rami çıkarttım lakin geri takarken genardaki klips oturmuyo.Tamam taktım
sarahsoles Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Ağustos 2019 #32 enes_fin dedi: Pioll Rami çıkarttım lakin geri takarken genardaki klips oturmuyo Genişletmek için tıkla... Biraz bastırmanız gerekebilir. Fazla da güç uygulamayın tabi. RAM'in bütünüyle slotun üzerinde olduğundan da emin olun. Ekran kartınız ne ve monitörden gelen kabloyu nereye taktınız? Yanlış takmış olabilir misiniz? Görüntü gelmemesi garip.
enes_fin dedi: Pioll Rami çıkarttım lakin geri takarken genardaki klips oturmuyo Genişletmek için tıkla... Biraz bastırmanız gerekebilir. Fazla da güç uygulamayın tabi. RAM'in bütünüyle slotun üzerinde olduğundan da emin olun. Ekran kartınız ne ve monitörden gelen kabloyu nereye taktınız? Yanlış takmış olabilir misiniz? Görüntü gelmemesi garip.
E enes_fin Hectopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 64 6 Ağustos 2019 #33 sarahsoles dedi: Biraz bastırmanız gerekebilir. Fazla da güç uygulamayın tabi. RAM'in bütünüyle slotun üzerinde olduğundan da emin olun. Ekran kartınız ne ve monitörden gelen kabloyu nereye taktınız? Yanlış takmış olabilir misiniz? Görüntü gelmemesi garip. Genişletmek için tıkla... sarahsoles dedi: Biraz bastırmanız gerekebilir. Fazla da güç uygulamayın tabi. RAM'in bütünüyle slotun üzerinde olduğundan da emin olun. Ekran kartınız ne ve monitörden gelen kabloyu nereye taktınız? Yanlış takmış olabilir misiniz? Görüntü gelmemesi garip. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yeri hala bulamadım.
sarahsoles dedi: Biraz bastırmanız gerekebilir. Fazla da güç uygulamayın tabi. RAM'in bütünüyle slotun üzerinde olduğundan da emin olun. Ekran kartınız ne ve monitörden gelen kabloyu nereye taktınız? Yanlış takmış olabilir misiniz? Görüntü gelmemesi garip. Genişletmek için tıkla... sarahsoles dedi: Biraz bastırmanız gerekebilir. Fazla da güç uygulamayın tabi. RAM'in bütünüyle slotun üzerinde olduğundan da emin olun. Ekran kartınız ne ve monitörden gelen kabloyu nereye taktınız? Yanlış takmış olabilir misiniz? Görüntü gelmemesi garip. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yeri hala bulamadım.
sarahsoles Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Ağustos 2019 #34 enes_fin dedi: Dediğiniz yeri hala bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasından resim çekmeniz mümkün mü? Bir de anakartın resmini rica edelim, pinleri gösterebilirim.
enes_fin dedi: Dediğiniz yeri hala bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasından resim çekmeniz mümkün mü? Bir de anakartın resmini rica edelim, pinleri gösterebilirim.
E enes_fin Hectopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 64 6 Ağustos 2019 #35 sarahsoles dedi: Kasanın arkasından resim çekmeniz mümkün mü? Bir de anakartın resmini rica edelim, pinleri gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Dvi kablosunu hiç cikarmadim
sarahsoles dedi: Kasanın arkasından resim çekmeniz mümkün mü? Bir de anakartın resmini rica edelim, pinleri gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Dvi kablosunu hiç cikarmadim
sarahsoles Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Ağustos 2019 #36 Kırmızı kutuyla aldığım yerde iki pin var, ikisine de değecek şekilde tornavida ucuyla dokundur. Bu işlemi yapmadan önce güç kablosunu çekmeyi unutma...
Kırmızı kutuyla aldığım yerde iki pin var, ikisine de değecek şekilde tornavida ucuyla dokundur. Bu işlemi yapmadan önce güç kablosunu çekmeyi unutma...
E enes_fin Hectopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 64 6 Ağustos 2019 #37 sarahsoles dedi: Eki Görüntüle 424726 Kırmızı kutuyla aldığım yerde iki pin var, ikisine de değecek şekilde tornavida ucuyla dokundur. Bu işlemi yapmadan önce güç kablosunu çekmeyi unutma... Genişletmek için tıkla... ?resimde 2 tane gözüküyo burda 7 tane ?
sarahsoles dedi: Eki Görüntüle 424726 Kırmızı kutuyla aldığım yerde iki pin var, ikisine de değecek şekilde tornavida ucuyla dokundur. Bu işlemi yapmadan önce güç kablosunu çekmeyi unutma... Genişletmek için tıkla... ?resimde 2 tane gözüküyo burda 7 tane ?
sarahsoles Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Ağustos 2019 #38 Sanıyorum ok ile gösterdiği yerdeki şey bir tür buton, ona basman gerekiyor. Eğer basılamayan bir butonsa, ona tornavida ucuyla dokundur.
Sanıyorum ok ile gösterdiği yerdeki şey bir tür buton, ona basman gerekiyor. Eğer basılamayan bir butonsa, ona tornavida ucuyla dokundur.
E enes_fin Hectopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 64 6 Ağustos 2019 #39 sarahsoles dedi: Eki Görüntüle 424730 Sanıyorum ok ile gösterdiği yerdeki şey bir tür buton, ona basman gerekiyor. Eğer basılamayan bir butonsa, ona tornavida ucuyla dokundur. Genişletmek için tıkla... Bu geldi Dosya Ekleri 15650965039703247382118538918692.jpg 344 KB · Görüntüleme: 70
sarahsoles dedi: Eki Görüntüle 424730 Sanıyorum ok ile gösterdiği yerdeki şey bir tür buton, ona basman gerekiyor. Eğer basılamayan bir butonsa, ona tornavida ucuyla dokundur. Genişletmek için tıkla... Bu geldi
sarahsoles Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Ağustos 2019 #40 enes_fin dedi: Bu geldi Genişletmek için tıkla... Tamamdır yola getirdik sistemi. F1 bas, bir sonraki restartta direkt masaüstüne gelir. Anlaşılan o ki Nanya chipleri epey dandikmiş. Bu gecikmelerde bu hızı kaldıramıyorsa yapabileceğimiz çok bir şey yok dostum, sen bu hevesten vazgeç. Ayarları da sıfırla bu arada, Exit kısmında Load optimized defaults olması lazım. Onu seç.
enes_fin dedi: Bu geldi Genişletmek için tıkla... Tamamdır yola getirdik sistemi. F1 bas, bir sonraki restartta direkt masaüstüne gelir. Anlaşılan o ki Nanya chipleri epey dandikmiş. Bu gecikmelerde bu hızı kaldıramıyorsa yapabileceğimiz çok bir şey yok dostum, sen bu hevesten vazgeç. Ayarları da sıfırla bu arada, Exit kısmında Load optimized defaults olması lazım. Onu seç.