HyperX Fury Black 8 GB 2400 MHz RAM Overclock Yapma

Bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyo
Pioll
Ekran kartınız ne? Ekran kartının monitöre olan bağlantısında bir sorun olabilir mi? Sistemi takıp sökerken ekran kartı kablosunu anakarta mı bağladınız? Doğruca ekran kartına takmanız gerekiyor, belki burada bir sorun yaşanmıştır.
Rami çıkarttım lakin geri takarken genardaki klips oturmuyo.Tamam taktım

Pioll

Rami çıkarttım lakin geri takarken genardaki klips oturmuyo
Biraz bastırmanız gerekebilir. :) Fazla da güç uygulamayın tabi. RAM'in bütünüyle slotun üzerinde olduğundan da emin olun.

Ekran kartınız ne ve monitörden gelen kabloyu nereye taktınız? Yanlış takmış olabilir misiniz? Görüntü gelmemesi garip.

Biraz bastırmanız gerekebilir. :) Fazla da güç uygulamayın tabi. RAM'in bütünüyle slotun üzerinde olduğundan da emin olun.

Ekran kartınız ne ve monitörden gelen kabloyu nereye taktınız? Yanlış takmış olabilir misiniz? Görüntü gelmemesi garip.

Dediğiniz yeri hala bulamadım.

Kasanın arkasından resim çekmeniz mümkün mü? Bir de anakartın resmini rica edelim, pinleri gösterebilirim.
Dvi kablosunu hiç cikarmadim
15650952874004001408985534794141.jpg
15650952874004001408985534794141.jpg
1565095304644379396112917859734.jpg

1565095523425.png

Kırmızı kutuyla aldığım yerde iki pin var, ikisine de değecek şekilde tornavida ucuyla dokundur. :)

Bu işlemi yapmadan önce güç kablosunu çekmeyi unutma...

1565096284533.png

Sanıyorum ok ile gösterdiği yerdeki şey bir tür buton, ona basman gerekiyor. Eğer basılamayan bir butonsa, ona tornavida ucuyla dokundur.

Tamamdır yola getirdik sistemi. :) F1 bas, bir sonraki restartta direkt masaüstüne gelir.

Anlaşılan o ki Nanya chipleri epey dandikmiş. Bu gecikmelerde bu hızı kaldıramıyorsa yapabileceğimiz çok bir şey yok dostum, sen bu hevesten vazgeç. :D

Ayarları da sıfırla bu arada, Exit kısmında Load optimized defaults olması lazım. Onu seç. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı