HyperX Fury RAM yükseltme

Batuhanhood

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, mevcut RAM'imi paylaştım aşağıda sizinle. Uyum sorunu yaşamamak için aynı RAM'den bir tane daha almak istiyorum uyum sorunu yaşar mıyım? Bu iki RAM aynı RAM mi? CL değerleri falan?

Adsız.png

Adsız2.png

Sisteminizle uyumlu çalışacak %99 ihtimal ama sizin elinizdeki RAM ile aynı değil. Eğer ikisinin farklı olması önemli değilse alın, çalışır. Fakat benim tavsiyem hala elinizdekini satıp Dual kit almanız olur. Çünkü elinizdeki RAM yaklaşık 4.5 yıllık. Sıfırını ve aynısını bulmak imkansız gibi bir şey.
Toplam 16 gb ram ihtiyacım var ve bütçem maalesef 300 350 tl :(

Toplam 16 GB RAM ihtiyacım var ve bütçem maalesef 300 350 TL :(

Elindeki RAM'i 200 TL civarından çok rahat çıkartırsın. Şu anda 3200 MHz 8 GB RAM 290 TL. 2 tane alsan 580 TL. 200'ü düş 380 TL yapar. 30 TL daha koyabilirsin sanırım, hem tam uyumluluk hem de 3200 MHz güç için.

Eğer koyamazsan al gitsin, alacağın da sistemle uyumlu olur sıkıntı yok.

Elindeki RAM'i 200 TL civarından çok rahat çıkartırsın. Şu anda 3200 MHz 8 GB RAM 290 TL. 2 tane alsan 580 TL. 200'ü düş 380 TL yapar. 30 TL daha koyabilirsin sanırım, hem tam uyumluluk hem de 3200 MHz güç için.

Eğer koyamazsan al gitsin, alacağın da sistemle uyumlu olur sıkıntı yok.
Şu anda 3200 MHz 8 GB RAM 290 TL???? Link rica edebilir miyim mümkünse ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı