HyperX Fury ve R9 380 Driver Yükleme Sorunu

• Konuyu başlatan ZiR0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 948

ZiR0

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Konunun yerinin doğru olup olmadığını bilmiyorum yalnız şu anda yardımınıza çok ihtiyacım var. Senaryo şu şekilde;

HDD ile normal çalışan bilgisayarıma bugun Kingston HyperX fury 120gb bir ssd aldım. Windows kurulumunu yaptım masaüstü geldi. Yeni aldığım R9 380 kartımın driverini yüklemeye çalıştığımda Catalyst Control Center'da grafik driveri görünmüyor. Donanımı algılama ekranından sonra (ki herhangi bir hata vermiyor bilgisayar kartı tanıyor -hdd ile sorunsuz kullandığım kart ve driver-) ccc yüklemesi 10sn sürüyor ve driveri yüklemiyor. Yalnızca ccc programı yükleniyor dolayısı ile ekran kartı kullanılamıyor.

Driveri hddden driver genius ile alıp geri kurmaya çalıştım nafile. Yükle der demez finished yazıyor ve sonuç hüsran.

Ekran kartı CD'sinden kurmayı denedim başaramadım. AMD sitesinden 15.7'yi kurmaya çalıştım olmadı. HDD'yi takıp boot ettiğimde sistem sorunsuz açılıyor (SSD ile de sorunsuz açılıyor sadece grafik driverlarını kuramadım).

Denediğim işletim sistemleri, Windows 8.1, Windows 10 (64 bit)

Gigabyte 970a-ud3p
Phenom 2 x6 1075t 3.6ghz
Kingston 8gb DDR3 bellek
Asus r9 380 STRIX
120GB HyperX Fury SSD
700watt PSU

Tekrardan konunun yanlış yere açılmış olabilmesinden dolayı özür dilerim. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı