Rehber HyperX Garanti Süreci

Benim cloud alpha wireless ta sıkıntı çıktı garantiye yazdım bekliyorum kulaklık olarak ne gelir acaba

4. adım için e-posta hala gelmedi 2 saat geçti

4. adım için e-posta hala gelmedi 2 saat geçti
benim direk chat supportan sonra geldi email sonra 10 gün içinde kargoya verdiler 1 akşamda geldi kargo siz chat support ile mi iletişime geçtiniz yoksa sosyal medya, email mi ona göre değişiyor

benim direk chat supportan sonra geldi email sonra 10 gün içinde kargoya verdiler 1 akşamda geldi kargo siz chat support ile mi iletişime geçtiniz yoksa sosyal medya, email mi ona göre değişiyor
supportta gerçek operatöre geçtim sana mail atıcaz dedi attı cevapladım maili bekliyorum hala

Tamam o emailden sonra ikinci email gelecek orada ups kargo takip linki olacak kargo İstanbul avrupa yakasından geliyor Marmara bölgesine 1 günde geliyor
bugün gelmedi öle bi mail ozamn yarın gelir

sizin sayenizde elime ulaştı yeni kulaklık teşekkürler

Son düzenleme:
HP tarafından ''Garanti talebinizin onaylandığını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.'' diye bir mesaj aldım. Ben ürün seçmedim, bu sorunlu ürünümün aynısı stokta var ve o gelecek demek mi oluyor?

@YavuzKyr Hocam, bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Hocam mailleşme sırasında farklı bir ürün belirtmedilerse evet aynısı geliyor olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…