Rehber HyperX Garanti Süreci

Konu çok uzun diye okumadım. Benim garanti sürecim şöyle idi;

• Cloud 2 Wireless kulaklığımın 2.4 GHz alıcısı bozuldu.
  • Instagram'dan yazdım.
  • Fatura gönderdim, kağıt üzerine ad soyad ve tarih yazarak ürünün fotoğrafını çekip gönderdim.
  • Adres verdim, Cloud 3 Wireless geldi.

1 hafta civarı sürdü yurt dışından gelmesi. Instagram'dan yazın, uğraşmayın boşuna.

• Instagram'dan yazdım.
  • Fatura gönderdim, kağıt üzerine ad soyad ve tarih yazarak ürünün fotoğrafını çekip gönderdim.

1 hafta civarı sürdü yurt dışından gelmesi. Instagram'dan yazın, uğraşmayın boşuna.

hocam eski ürünü bizden alıyolar mi yoksa direkt yeni ürün mü gönderiliyor?

teşekkürler. son olarak şunu sormak istiyorum. RMA departmanından mail geldi HP size mail aticak gibisinden. Tam olarak kaç gün sürer Hp'nin mail atması?

Bana aynı günün akşamı gelmişti. Bir başkasına 3 gün sürdü. Net bir süre vermek pek uygun değil bu gibi şeylerde.

Hocam aynı mail bana da geldi. Aslında benim olay çoktan çözüldü ama kargo da biraz sorun çıktı. Evde olmadıgım için vs. ve bi daha kargoladılar. Bu mail geldikten sonra kargo takip ile ilgili başka bir mail atıyorlar mı?

Bana sadece parçanız gönderildi başlığı altında UPS'in takip linkini içeren bir mail gönderdiler. Sizlere de aynı şekilde gönderilmiş olması lazım gönderilmedi ise yine HyperX desteğine yazarak yardım talep edebilirsiniz.

Bana sadece parçanız gönderildi başlığı altında UPS'in takip linkini içeren bir mail gönderdiler. Sizlere de aynı şekilde gönderilmiş olması lazım gönderilmedi ise yine HyperX desteğine yazarak yardım talep edebilirsiniz.
İlk mailde bana da aynı şekilde geldi. Fakat belirttiğim gibi kargoda ufak problemler oldu depoya iade edildi tekrar talep ettim. Bu sefer böyle bi mail geldi. Aynı maili bir arkadaş daha almış bu konu üzerinden. Ona sormak istedim kargo takip numarası gelir mi diye.

• Instagram'dan yazdım.

Hocam yurt dışından gümrükten nasıl geçiyor? Logitech'te geçemiyor diye biliyorum 30 euroyu aştığı için.

Hocam yurt dışından gümrükten nasıl geçiyor? Logitech'te geçemiyor diye biliyorum 30 euroyu aştığı için.

Kendi adlarına getiriyorlar. Hallediyorlar onu, uğraşmıyorsun bir şeyle. Bana da gönderdiklerinde 30 dolar sınırı vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı