Göndermek şart mı peki hocam bende Cloud 3 var ve ürünün mikrofon ses seviyesi biraz kayıt düşük kayıt alırken yeni ürün talep etmek istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim?Sorunu anlatan bir video çekip göndermiştim evet.
Göndermek şart mı peki hocam bende Cloud 3 var ve ürünün mikrofon ses seviyesi biraz kayıt düşük kayıt alırken yeni ürün talep etmek istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim?Sorunu anlatan bir video çekip göndermiştim evet.
Göndermek şart mı peki hocam bende Cloud 3 var ve ürünün mikrofon ses seviyesi biraz kayıt düşük kayıt alırken yeni ürün talep etmek istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim?
Peki videoyu nasıl çekmemi önerirsiniz ses kaydı alırken mikrofon sesi biraz az alıyor da.Sorunu anlayabilip teyit etmeleri için şart gibi bir şey hocam.
Peki videoyu nasıl çekmemi önerirsiniz ses kaydı alırken mikrofon sesi biraz az alıyor da.
Merhaba konuyu yeni gördüm gerçekten çok faydalı olmuş, benim de HyperX PulseFire Haste 2 W. (white) mouse tekerleği bozuldu garantiye göndermek isiyorum sormak istediğim birkaç soru var;
1. ürünü göndermeden mi yenisini gönderiyorlar.
2. mouse içinde geçerlimi bu yaptığınız.
3. product number ne oluyor nasıl bulabilirim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Desteğe bağlanmayı denedim fakat böyle bir hata veriyor yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Desteğe bağlanmayı denedim fakat böyle bir hata veriyor yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Çalışma saatleri içerisinde yazıp tekrar deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.