Rehber HyperX Garanti Süreci

Bana HP e-maili 3 gün önce geldi daha kargoya verilmedi, sence ne kadar beklemeliyim iletişime geçmek için?

1 hafta içinde dönüş olmazsa HyperX mailine geri dönüş yapın HP mailine değil, mutlaka biri döner size de.

1 hafta içinde dönüş olmazsa HyperX mailine geri dönüş yapın HP mailine değil, mutlaka biri döner size de.

Size gönderilmişse belki stok vardır şu an, bana sadece elimizde Cloud 2 yok ama Cloud 3 Black var onu göndereceğiz diye e mail atmışlardı.
Bakalım dönüş olmazsa yazarım teşekkürler,

Arkadaşlar bugün elime ulaştı yeni kulaklığım benim süreç 2 hafta sürdü sizinki daha kısa sürebilir iletişimde olun sürekli.

Arkadaşlar bugün elime ulaştı yeni kulaklığım benim süreç 2 hafta sürdü sizinki daha kısa sürebilir iletişimde olun sürekli.

Benim de 2 saat önce ulaştı, tüm süreç 18 gün sürdü 6 şubattan bu güne. Evde olmadığımdan paketi daha açamadım ama dedikleri gibi Cloud III gönderilmiş yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hepinize yeni kulaklıkları hayırlı uğurlu olsun. Güle güle günlerde sağlıklı bir şekilde kullanın.

Hocam merhaba iyi günler, siz bu işlemleri yaparken video çekmiş miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…